2012-11-09 21:12:47
Φωτογραφία για Πασιαλής : «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι»
Στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αναφέρθηκε ο Νίκος Πασιαλής, λέγοντας πως η σημαντικότερη απουσία από τις πολλές που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του, είναι αυτή του Αγκάνθο. Επίσης ο Ελληνας τεχνικός τόνισε ότι ο αν Άρης καταφέρει στα επόμενα ματς να κερδίσει κάποιους επιπλέον βαθμούς τότε θα απελευθερωθεί και θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κύριος Πασιαλής:

-Κόουτς, άλλοι τρεις βαθμοί στο ματς με τη Βέροια, σύνολο πέντε με τη δική σας παρουσία στον πάγκο του Άρη, σε τρία ματς! Που το πάτε;

«Κρατάμε χαμηλά τη μπάλα, κοιτάμε να δουλεύουμε όσο μπορούμε περισσότερο και να παρουσιαζόμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε μέσα στο γήπεδο, γιατί έχουμε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για τον Άρη. Εχουμε μια καινούρια ομάδα σε σχέση με πέρυσι και προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας, ώστε να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Να απελευθερωθεί η ομάδα και να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, διότι καλοί οι 5 βαθμοί που έχουμε πάρει μέχρι τώρα στα τρία παιχνίδια, αλλά το μυαλό μας είναι στη Λιβαδειά, ώστε να πάρουμε και από εκεί κάτι θετικό».


-Ηταν, όντως το παιχνίδι με τη Βέροια, το πιο δύσκολο μέχρι τώρα;

«Όχι, δεν μπορώ να πω ότι ήταν το πιο δύσκολο. Ηταν δύσκολη η Βέροια, γιατί τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλιώς τα κοιτάς. Δεν έχεις το άγχος και την αναγκαιότητα της νίκης και παίζεις πιο ελεύθερα. Με τη Βέροια θέλαμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης, άσχετα αν δεν το λέγαμε. Νομίζω ότι τα καταφέραμε! Πήραμε τους τρεις βαθμούς, αλλά το πληρώσαμε με πέντε απώλειες και θα πάμε στη Λιβαδειά, χωρίς πέντε βασικούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να τους αναπληρώσουμε, άλλωστε έχουμε παιδιά να παίξουν. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να σταματήσουμε στο προηγούμενο ματς. Κοιτάμε μπροστά.».

-Μετά το 0-1, τι σκεφτήκατε;

« Το 0-1 ήρθε πολύ νωρίς κα το ενθαρρυντικό που σκέφτηκα, ήταν ότι είχαμε 90 λεπτά μπροστά μας, ώστε να μπορέσουμε να το ανατρέψουμε. Φοβήθηκα λίγο το άγχος των παιδιών, αλλά πιστεύω ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο η βοήθεια του κόσμου. Εμεινε και η Βέροια με 10 ποδοσφαιριστές και από εκεί και πέρα το έργο μας έγινε πιο εύκολο. Βάλαμε γρήγορα το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε μπροστά μας μισή ώρα για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε το σκορ».

-Και τώρα ταξίδι στη Λιβαδειά, με πολλές απουσίες και απέναντι σε έναν Λεβαδειακό που καίγεται για βαθμούς.

« Αυτό μπορεί να είναι και καλό για εμάς. Να έχει, δηλαδή, το άγχος ο Λεβαδειακός. Ξέρουμε ότι βρίσκεται χαμηλά, θα προσπαθήσει να κερδίσει, αλλά να ξέρει ότι δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος. Θα προσπαθήσουμε και εκεί να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα κάνουμε το ταξίδι στη Λιβαδειά, χωρίς να πάρουμε κάτι. Θα πάμε, όπως πάμε σε όλα τα παιχνίδια, για τη νίκη!».

-Θα χάσετε για πολύ καιρό τον Πουλίδο

« Ο Πουλίδο ήταν άτυχος και θα μείνει για κάποιο διάστημα έξω. Πιστεύω όμως πως δυσκολότερα θα αναπληρώσουμε την απώλεια του Αγκάνθο. Τον δηλώσαμε να εκτίσει την ποινή του στη Λιβαδειά, αλλά θα βάλουμε κάποιο νέο παιδί, προκειμένου να καλύψουμε το κενό του».

-Σκέφτεστε τον Γκέσιο;

« Είναι ο Γκέσιος μια λύση, αλλά υπάρχουν και άλλα παιδιά, δεν είναι μόνο ο Γκέσιος. Υπάρχουν ο Τριανταφυλλάκος, ο Κανούλας, θα δούμε.».

-Το λέτε αυτό συχνά. Ότι υπάρχουν πολλά παιδιά στον Άρη που μπορούν να ανταποκριθούν.

« Υπάρχουν παιδιά. Είναι καινούρια η ομάδα, έχουν παίξει κάποια παιδιά, αρπάζοντας την ευκαιρία, αλλά πιστεύουμε και στους υπόλοιπους. Και έτσι όπως πάει η χρονιά φέτος, μάλλον θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες. Αυτό το ρόστερ έχουμε, αυτούς τους παίκτες έχουμε. Μεταγραφές τον Γενάρη, λογικά δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε, άρα θα πρέπει να παίξουν κι άλλα παιδιά, ώστε όταν χρειαστούν να είναι έτοιμα».

-Λιγοστεύει το άγχος;

« Όχι, δεν μπορούμε να ησυχάσουμε. Με 10 βαθμούς δεν μπορεί να λιγοστεύσει το άγχος. Θέλουμε να μαζέψουμε λίγους βαθμούς ακόμα για να απελευθερωθούμε. Απλά το άγχος προσπαθούμε να μην το μεταδίδουμε στους ποδοσφαιριστές και νομίζω ότι μέχρι το τέλος θα παλεύουμε όλα τα παιχνίδια ένα προς ένα». 

sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Aprilia Caponord 1200
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Aprilia Caponord 1200
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ