2012-11-10 13:57:13
Φωτογραφία για «Ο George Clooney δεν είναι gay» λέει και ξαναλέει η αγνώριστη αδερφή του
​Τι κι αν ο George Clooney έχει συνάψει σχέσεις με τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη..

Τα δημοσιεύματα διαρκώς αναφέρουν, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ο γοητευτικός άντρας είναι gay..

Για πρώτη φορά, η μεγαλύτερη αδερφή του star, η οποία δεν μοιάζει καθόλου μα καθόλου στον ηθοποιό, εκτός και αν ο George έχει κάνει αμέτρητες πλαστικές, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον Clooney!

Η Adelia Zeidler άνοιξε την καρδιά της από το πατρικό της σπίτι όπου μεγάλωσε με τον George στην περιοχή Augusta της Αμερικής.

Η 52χρονη ισχυρίζεται πως «είναι γελοιότητες αυτά που γράφονται για τον αδερφό μου. Έχει επιλέξει την καριέρα στη ζωή του και όχι την οικογενειακή ζωή. Για αυτό τα έδωσε όλα για όλα στην καριέρα του».

Μίλησε και γα τα μαθητικά του χρόνια, «στο σχολείο είχε πολλές φιλενάδες και τις “έριχνε” πανεύκολα..Ποτέ δεν είχε παραπάνω από μια. Πάντα ήταν με μια, ήταν σωστός σε αυτά. Τα μαθητικά τα χρόνια ήταν ξανθούλης με μακριά μαλλιά και είχε απίστευτο χιούμορ. Όποτε τελείωνε από μια σχέση έκανε την κοπέλα να πλαντάζει στο κλάμα, αλλά πάντα ήταν ειλικρινής και  έντιμος»είπε.

Δεν είναι gay έλεγε και ξαναέλεγε η αδερφή του, ενώ υποστήριξε πως «μπορεί να έχει δεσμό εδώ και αρκετό καιρό με την Stacy Kiebler, αλλά δε νομίζω πως θα την παντρευτεί».
star
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ