2012-03-23 15:35:03
Φωτογραφία για Διαλύθηκε πρώϊμα η... re-start (επανεκκίνηση) του ΠΑΣΟΚ!
Οι εσωτερικές κόντρες και η μικρή ανταπόκριση του κόσμου τους υποχρέωσε να παρατήσουν το εγχείρημα από τις 13 Ιανουαρίου!!

Άλλος (Οδυσσεάς Βουδούρης) για Χίο (Δημοκρατική Αριστερά) τράβηξε κι άλλοι (Θανάσης Οικονόμου και Φραγκίσκος Παρασύρης) για Μυτιλήνη (από τον Ραγκούση στον Λοβέρδο και από εκεί στον Βενιζέλο), οπότε χάθηκε η... μπάλα στην πολιτική επανεκκίνηση του ΠΑΣΟΚ (πρωτοβουλία "re-start"). Αφού ο καθένας τράβηξε το δρόμο του, φυσικό και επόμενο ήταν να διαλυθεί πρώιμα το... "μαγαζί". Βάλτε μαζί με τις έντονες εσωτερικές διαφωνίες των τριών βουλευτών και τη μικρή ανταπόκριση του κόσμου στο εγχείρημα της νέας πολιτικής πλατφόρμας του re-start και εύκολα θα καταλάβετε γιατί μπήκε τέλος στα μεγαλεπήβολα πολιτικά σχέδια που οι τρεις βουλευτές μας είχαν αναπτύξει τον περασμένο Δεκέμβριο στα Γιάννενα για τον επαναπροσδιορισμό του κινήματος ως κεντρική δύναμη στον προοδευτικό και δημοκρατικό πολιτικό χώρο! Όπως βλέπετε στη φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε, ο χρόνος στην ιστοσελίδα έχει κολλήσει γι' αυτούς στις 13 Ιανουαρίου του 2012, κοντά δυο μήνες τώρα! Έκονται αγνοούνται!!! Εδώ ο Καλαματιανός έκοψε πέρα και πήγε στον Κουβέλη, ενώ οι άλλοι δύο από Παπανδρεϊκοί κατέληξαν..
. Βενιζελικοί!!! Τι "re-start" και "πράσινα άλογα" λέμε τώρα. Εδώ είναι να "γκαβώσουν" κανένα νεολαίο μπας και τους ξαναψηφίσει για να ξαναβγούν. Αλλά σε αυτές τις εκλογές οι ηλικίες από 18 μέχρι 30 που τους εξέλεξαν το 2009, είναι είδος προς εξαφάνιση για το ΠΑΣΟΚ. Οπότε, πάπαλα!

epirusgate.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ