2012-11-20 14:18:04
Φωτογραφία για ΕΚΤΟΣ ΠΑΟΚ ΜΕΧΡΙ... ΝΕΟΤΕΡΑΣ Ο ΧΑΚΟΜΠΟ!
Εκτός προπονήσεων του ΠΑΟΚ θα μείνει ο Σανθ Χακόμπο, όπως ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, ενώπιον όλων των ποδοσφαιριστών, σε μια πρώτη δυναμική αντίδραση για τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα απειθαρχίας που επιφέρουν κόκκινες κάρτες στους παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Ιβάν Σαββίδης παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει για το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι επιρρεπείς στις κόκκινες κάρτες και καθώς η αποβολή του Χακόμπο ήταν η έβδομη στη φετινή σεζόν συνολικά σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποφάσισε, πάντα σε συνεννόηση με τη διοίκηση, να πάρει... δραστικά μέτρα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Χακόμπο θα προπονείται μόνος του μέχρι να υπάρξει απόφαση από τη διοίκηση για την ποινή που θα του επιβληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Πριν από την σημερινή προπόνηση ο ποδοσφαιριστής Jacobo Sanz Ovejero ενημερώθηκε από τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη, ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων με την πρώτη ομάδα, μετά από την αποβολή και την συμπεριφορά του στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος εναντίον του Παναθηναϊκού.

Ο Jacobo από σήμερα θα προπονείται μόνος του μέχρι να υπάρξει απόφαση από τη διοίκηση της ΠΑΕ για την ποινή του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ