2012-11-20 17:33:21
Φωτογραφία για Φαβορί ο Καλαϊτζίδης για Βέροια μετά το όχι του Γαϊτάνου
Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης που οδήγησε την Βέροια στην Super League δείχνει να έχει αποκτήσει προβάδισμα στην κούρσα της διαδοχής του Νίκου Καρύδα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο γνώριμος Δημήτρης Καλαϊτζίδης δείχνει να αποτελεί το Νο1 φαβορί για να αποτελέσει τον διάδοχο του Νίκου Καρύδα στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας.

Μία συμφωνία που αν ανακοινωθεί θα ισοδυναμεί με την επιστροφή του μετά από μερικούς μήνες. Μετά την επίτευξη της ανόδου της «Βασίλισσας του βορρά» στην Super League από την Football League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει γίνει μία πρώτη επαφή με τον Καλαϊτζίδη που με την σειρά του όχι απλά δεν έδειξε να το σκέφτεται και πολύ αλλά βρίσκεται και στην αναζήτηση του άμεσου συνεργάτη του.

Υπενθυμίζεται πως μία από τις βασικές επιλογές του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργου Αρβανιτίδη, ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί από το μεσημέρι τον νέο τεχνικό του Πλατανιά Χανίων. Στα υπόψη είναι πάντα οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Ράτκο Ντόστανιτς ενώ απομένει να φανεί ποια θα είναι η πορεία του πρώην τεχνικού της ρουμανικής Βασλούι και νυν τεχνικού συμβούλου της Εθνικής Σαουδικής Αραβίας Χουάν Ραμόν Λόπεζ Κάρο.


Στα συν για τον Καλαϊτζίδη σε σχέση με τους Ουζουνίδη, Ντόστανιτς και Κάρο είναι ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην Βέροια όπως και αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε συνεργαστεί κατά την περσινή χρονιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της Βέροιας η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση υπό τις οδηγίες των Στέφανου Γαϊτάνου και Δημήτρη Χριστοφορίδη. Η προπόνηση περιελάμβανε βάρη και φυσική κατάσταση και σε αυτή πήραν κανονικά μέρος οι Νίκος Γεωργέας και Έβερτον Μπεθέρα, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γουέιν Τόμας που συνεχίζει να έχει πρόβλημα στο δικέφαλο, ενώ στις 17:00 θα διεξαχθεί απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ