2012-11-20 18:59:02
Φωτογραφία για Έκρηξη Λοβέρδου για τα σενάρια
Την “έκρηξη” του Ανδρέα Λοβέρδου προκάλεσαν τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, και εμφανίζουν το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται... προ των πυλών της συμμετοχής του στην κυβέρνηση Σαμαρά, στο περιθώριο του ανασχηματισμού που αναμένεται να ακολουθήσει την εκταμίευση της δόσης-μαμούθ των 44 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Μιλώντας στην Κόρινθο, όπου παρουσίασε το βιβλίο του “Νέα Ελληνική Ανόρθωση”, ο άλλοτε συνοδοιπόρος του Ευάγγελου Βενιζέλου ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στις προθέσεις του η συμμετοχή στην κυβέρνηση Σαμαρά. Και δεν έκρυψε την οργή του για όσους χρησιμοποιούν το όνομά του, και τον εμπλέκουν σε σενάρια.

“Σπεύδω να πω για μια ακόμη φορά πως δεν θα μπω στην κυβέρνηση. Και δεν επιτρέπω σε κανέναν, μα σε κανέναν, να διαχειρίζεται το όνομά μου”, ήταν η πλέον χαρακτηριστική αποστροφή του Ανδρέα Λοβέρδου, τον οποίο τα σενάρια εμφανίζουν να αναπτύσσει έντονη εσωκομματική δραστηριότητα, είτε για τη διαδοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, είτε για πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία νέου κόμματος.

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ