2012-11-21 08:27:01
Φωτογραφία για Σε πρώτο πλάνο ο επιθετικός
Ενίσχυση στην επίθεση χρειάζεται η ΑΕΚ και στον «δικέφαλο» κοιτάνε... ζεστάτη περίπτωση του Μάντζιου ο οποίος αφήνει το Αζερμπαϊτζάν, ενώ παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον Πετρόπουλο.

Αν και στην ΑΕΚ αυτό που προέχει είναι τα διοικητικά, στο τεχνικό επιτελείο σκέφτονται λύσεις ενόψει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Λίνεν βλέπει το πρόβλημα που υπάρχει στην επίθεση και θέλει έναν επιθετικό που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της Ένωσης και παράλληλα ολόκληρη την ομάδα.

Τα ονόματα που «παίζουν» αυτή τη στιγμή είναι του Βαγγέλη Μάντζιου και του Αντώνη Πετρόπουλου. Όσον αφορά την περίπτωση του Μάντζιου, η... περιπέτεια στο Αζερμπαϊτζάν τελειώνει ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο καθώς το καλοκαίρι υπήρξε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και με δεδομένο πως στην ΑΕΚ λεφτά δεν υπάρχουν τότε είναι πιθανό να υπάρξει και τώρα το ίδιο πρόβλημα.

Για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού τώρα, όπου το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του επόμενου μήνα, τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Μπορεί επί Φερέιρα ο «Πετρό» να μην υπολογιζόταν, όμως με τον Ρότσα τα δεδομένα άλλαξαν και θα πάρει χρόνο συμμετοχής κάτι που δεν σημαίνει πως θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».


Όλα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν τον επόμενο μήνα, με τα πράγματα στα διοικητικά αλλά και στην βαθμολογική θέση της ομάδας θα είναι πιο ξεκάθαρα. Εξάλλου υπάρχει και το θέμα με τον Κώστα Κατσουράνη το οποίο είναι εξίσου δύσκολο, αλλά σίγουρα θα παίξει τον ρόλο του στην απόκτηση του επιθετικού.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και στο βάθος μεταγραφές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και στο βάθος μεταγραφές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ