2012-11-21 10:10:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του 34χρονου Χρήστου Μενύχτα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο
Θρήνος στην Χαλανδρίτσα για τον άδικο χαμό του 34χρονου Χρήστου Μενύχτα ο οποίος έχασε προχθές το απόγευμα τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα, το οποίο ...σημειώθηκε στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της εισόδου του νέου λιμανιού, όταν συγκρούστηκε το μηχανάκι του με νταλίκα.

Απίστευτες όμως είναι οι μοιραίες συμπτώσεις στην περίπτωση του θανάσιμου τραυματισμού του 34χρονου Χρήστου Μενύχτα.

Ο πεθερός είχε προσλάβει προ τριμήνου για δουλειά τον υπαίτιο του θανάτου του γαμπρού του. Ο πεθερός του άτυχου νέου, έχει δύο νταλίκες στην εταιρεία Πλέσσας όπου εργάζεται και ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας Θανάσης Βασιλόπουλος. Στην νταλίκα αρχικά οδηγός ήταν ο γιος του, όμως επειδή αρρώστησε τον περασμένο Αύγουστο, προσέλαβε τον Βασιλόπουλο.

Και πού να φανταζόταν ότι οι δύο οικογένειες θα συναντιόντουσαν με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Οι μοιραίες όμως συμπτώσεις δεν σταματούν εκεί. Ο πεθερός του θύματος διαμένει στην ίδια πολυκατοικία με τον οδηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο.


Υπάρχει όμως και μία τρίτη σύμπτωση. Το θύμα ήταν πατέρας δύο αγοριών 17 μηνών και 4,5 ετών ενώ την ίδια ακριβώς ηλικία έχουν και τα παιδιά του οδηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο. Μάλιστα το ασύλληπτο είναι ότι λίγες ώρες πριν το δυστύχημα ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας συζητούσε με τον πεθερό του θύματος όταν συναντήθηκαν τυχαία στις εγκαταστάσεις της εταιρείας "Πλέσσας".

Μετά από μισή ώρα συζήτηση για διάφορα θέματα, χαιρετήθηκαν εγκάρδια και έφυγαν. Και που να ήξρεαν τι θα συνέβαινε λίγες ώρες μετά.

Η κηδεία του άτυχου άνδρα, θα γίνει στις 2 σήμερα το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χαλανδρίτσας, από όπου και κατάγεται. Εκεί διαμένουν και οι γονείς του Δημήτρης και Πολυξένη, ενώ έχει και άλλες τρεις αδελφές.

Ο Χρήστος δούλευε στην εταιρία Μεταφορών «Μπελεχας» και προχθές το απόγευμα που έπεσε στις ρόδες νταλίκας που έστριβε για να εισέλθει στο νέο λιμάνι, επέστρεφε από την εργασία του.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ