2012-11-21 10:58:34
Φωτογραφία για Καταιγιστικές εξελίξεις για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του μακελειού στον Προφήτη Ηλία.

Τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων σύμφωνα με πληροφορίες δείχνουν ότι δε βρέθηκαν κατάλοιπα πυροβολισμού στα χέρια του Πρίαμου Ξυδάκη γεγονός που σημαίνει ότι δεν πυροβόλησε τη μοιραία νύχτα, ανατρέποντας τα όσα ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι.

Έτσι λοιπόν μια νέα διάσταση φαίνεται να παίρνει η συγκεκριμένη υπόθεση καθώς ανατρέπονται οι ισχυρισμοί της οικογένειας Κοκολογιάννη.

Να υπενθυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουνίου 2012 όταν ο 34χρονος Πρίαμος Ξυδάκης πήγε στο κρεοπωλείο, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ένας 52χρονος, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Όμως, τα λόγια έφεραν ακόμη μεγαλύτερη ένταση και δεν άργησαν να βγουν και τα όπλα.

Κατά τη διάρκεια της έντονης λογομαχίας, ο 17χρονος γιος του 52χρονου έσπευσε να τους χωρίσει. Από την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκαν τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του.


Όπως αναφέρουν πληροφορίες, βλέποντας ο 52χρονος τον υιό του τραυματισμένο, σημάδεψε ξανά και σκότωσε τον 34χρονο, ενώ μία άλλη σφαίρα εξοστρακίστηκε και βρήκε έναν 64χρονο που καθόταν λίγο πιο πέρα.

Να σημειωθεί ότι για τη δολοφονία του Πρίαμου Ξυδάκη κατηγορείται ένας 52χρονος κρεοπώλης ενώ ο 34 χρονος αδελφός του κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του πατέρα του Πρίαμου Ξυδάκη. Και τα δυο αδέλφια βρίσκονται στην φυλακή ενώ ο τρίτος αδελφός που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος.Πηγή: flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ