2012-11-21 10:57:57
Φωτογραφία για Η προσωπική εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη
Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την περίοδο μετά από κάθε χωρισμό της και πως την αντιμετωπίζει.

«Προτιμάς να βγαίνεις έξω να κάνεις τη χαρούμενη;» τη ρώτησε η Ελένη, και η Ναταλία εξήγησε: «Δεν γλεντάω. Δεν ξορκίζω τον πόνο μου διασκεδάζοντας. Πενθώ κανονικά. Κλαίω πάρα πολύ, γράφω πάρα πολύ. Είμαι δυστυχισμένη κανονικά. Έχω ανάγκη από ανθρώπους κάποιες μέρες και κάποιες άλλες όχι… ξέρεις, υπάρχουν και οι μέρες που προτιμώ να ‘μαι κουκουλωμένη με το πάπλωμα».

Αν μετανιώσει για κάποιο λάθος της μέσα σε μια σχέση θα ζητήσει συγνώμη; Θα παρακαλέσει κάποιος να «γυρίσει»; «Και συγγνώμη ζητάω και δεύτερη ευκαιρία ζητάω. Οι άνθρωποι αλλάζουν, μπορεί να μην αλλάζει το βασικό υλικό που είμαστε φτιαγμένοι αλλά, όσο μεγαλώνουμε, αλλάζουμε συμπεριφορές και δεν φερόμαστε με τον λάθος τρόπο σε αυτούς που έχουμε πληγώσει».

Με αφορμή το ντουέτο που είχε γράψει παλιά για τον Θάνο Καλλίρη και τον Λάμπη Λιβιεράτο («Ο νέος είναι ωραίος»), η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στις διαφορές που έχουν οι νέοι άντρες από τους λίγο μεγαλύτερους: «Οι νέοι έχουν διάθεση για τα πράγματα και διεκδικούν αυτό που θέλουν ενώ οι μεγαλύτεροι βαριούνται και λίγο, λένε και ένα “πού να τρέχω”
. Τελικά, ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς. Άλλωστε η ομορφιά είναι κάτι που απομυθοποιείς -αν όχι τον πρώτο μήνα, τον δεύτερο σίγουρα. Μπορείς να βρεις έναν άντρα 45 χρονών με απίστευτη διάθεση για ζωή και μπορείς να βρεις έναν 28άρη που είναι μίζερος και βαριέται τη ζωή του. Μου έχουν τύχει και τα δύο. Δεν έχει να κάνει με τους αριθμούς».

Πηγή: yupiii.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ