2012-11-21 11:02:13
Φωτογραφία για ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Ο Ολυμπιακός στην αποψινή αναμέτρηση με τη Μλάντοστ στη Βοσνία (20:00), θέλει να πανηγυρίσει στο Μπρίτσκο την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Challenge Cup!

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν εύκολα το 3-0 στο Ρέντη την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης, όπως και οι παίκτες του έχουν λάβει υπόψη ότι σήμερα οι Βόσνιοι στην έδρα τους ενδεχομένως να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο, ενώ είναι προετοιμασμένοι και για το γεγονός ότι μπορεί να έχουν αλλαγές στο σχήμα τους, αφού δεν έπαιξαν με τον κανονικό τους διαγώνιο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται από τη Τρίτη το μεσημέρι στην πόλη της Βοσνίας και το απόγευμα της ίδιας μέρας έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο κλειστό όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους «32» και τις διπλές αναμετρήσεις με τη Λέφσκι Σόφιας. Στο απίθανο ενδεχόμενο που οι Βόσνιοι ισοφαρίσουν (νίκη με οποιοδήποτε σκορ), βάσει του συστήματος που ισχύει στο Challenge Cup, η πρόκριση θα κριθεί στο «χρυσό» σετ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ