2012-03-23 17:51:06
Φωτογραφία για Απάντηση της αντιπροσωπείας VICAN N. Αναγνωστάκης
Αφορά Αναγνώστης καταγγέλλει την αισχροκέρδεια της αντιπροσωπείας Vican

Σε απάντηση στην παρέμβαση του κου Γιώργου Κατσαφάδου στο site «www.tromaktiko.gr» σχετικά με το θέμα του προϊόντος «HERB MICRO FILTER», απαντούμε τα κάτωθι - Η εταιρεία VICAN N. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Α.Ε. είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του παραγωγού οίκου TOKYO PIPE CO, Ltd. για τον Ευρωπαϊκό χώρο.

- Η εταιρεία TOKYO PIPE με επιστολή της βεβαιώνει ότι δεν γνωρίζει καμία εταιρεία G. KATSAFADOS Ltd. και ως εκ τούτου ουδεμία συνεργασία είχε ή έχει μαζί τους. Άρα ο ισχυρισμός του κου Κατσαφάδου ότι είναι ο αντίστοιχος αντιπρόσωπος του ιδίου προϊόντος στην Κύπρο, καταρρίπτεται

- Τα προϊόντα (φιλτράκια) HERB MICRO FILTER που πωλούν μέσω INTERNET προφανώς είναι μαϊμού (fake products) και προέρχονται από κατασκευαστή της Κίνας, όπου πριν ένα χρόνο περίπου κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν μεγάλες ποσότητες μετά από σχετικές νομικές διαδικασίες και μακροχρόνιες έρευνες. Στην Κίνα αναμένεται σύντομα η έκδοση τελικών νομικών αποφάσεων, η λήψη μέτρων και επιβολή κυρώσεων.


- Ήδη από χθες για το θέμα της Κύπρου ανέθεσαν την υπόθεση σε δικηγόρους για να ληθφούν ανάλογα μέτρα.

- Τέλος, στην ιστοσελίδα της εταιρείας G. KATSAFADOS Ltd. και στην περιγραφή του προϊόντος HERB MICRO FILTER αναφέρεται ψευδώς ότι συγκρατεί πίσσα και νικοτίνη σε ποσοστό έως 80%, ενώ στις επίσημες προδιαγραφές του κατασκευαστή αναφέρεται ποσοστό συγκράτησης πίσσας και νικοτίνης περίπου 30%.

Με εκτίμηση

VICAN N. ANAΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Α.Ε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ