2012-12-08 09:12:21
Φωτογραφία για Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Ρότσα
Στη σημερινή-τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκού θα φανερωθούν οι σκέψεις του Χουάν Ραμόν Ρότσα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργεντινός τεχνικός προβληματίζεται από την κούραση των παικτών του «τριφυλλιού», ενώ σήμερα θα διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Σισοκό, Βύντρα και Σο για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Ο Σισοκό αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο, αλλά πιθανότατα σήμερα θα προπονηθεί και θα παίξει αύριο ως επιθετικός χαφ. Ο Βύντρα έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα, έκανε χθες θεραπεία, θα κάνει και σήμερα και αναμένεται να είναι έτοιμος και αυτός να παίξει αύριο.

Από την πλευρά του, ο Σο έχει ένα χτύπημα στον έσω πλάγιο από το προχθεσινό παιχνίδι και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο αυριανό ντέρμπι. Χθες, όμως, έλεγε στους ανθρώπους της ομάδας ότι «δεν το χάνω αυτό το ντέρμπι, αύριο θα είμαι καλά και θέλω να παίξω».


Όσον αφορά τον Κουίνσι, δοκίμασε χθες να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του και δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Αντίθετα ετοιμοπόλεμοι είναι οι Πίντο, Μπουμσόνγκ και εντός της ημέρας θα φανεί αν θα είναι στην αποστολή ή όχι.

Παράλληλα, ο 51χρονος προπονητής προσανατολίζεται να «φρεσκάρει» την επίθεση του Παναθηναϊκού, χρησιμοποιώντας τους Χριστοδουλόπουλο, Πετρόπουλο και διατηρώντας τον Μαυρία. Είναι αρκετά πιθανό ο «ινδιάνος» να προχωρήσει σε μία-δύο αλλαγές στην άμυνα ή την επίθεση. Για αυτό τον λόγο θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μαρίνος, Βελάσκες, αλλά ίσως υπάρξουν και εκπλήξεις.

Σε πολύ κακή κατάσταση ήταν χθες ο Τοτσέ από τις χαμένες ευκαιρίες που είχε στο παιχνίδι με την Τότεναμ στο Λονδίνο και θεωρούσε ότι ήταν ο βασικός υπεύθυνος για τον αποκλεισμό της ομάδας. Μίλησε μαζί του και ο Ρότσα και οι συμπαίκτες του και του είπαν ότι αυτά έχει η μπάλα και όλα τα γκολ μπορεί να χαθούν.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ