2012-12-10 10:17:02
Φωτογραφία για Σε χίλια κομμάτια σπάει το ΠΑΣΟΚ. Νέο κόμμα ετοιμάζουν παλιά στελέχη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Σε χίλια κομμάτια σπάει το ΠΑΣΟΚ. Μετά τη ΡΙΚΣΣΥ του Ανδρέα Λοβέρδου ,τη Δυναμική Ελλάδα του Ηλία Μόσιαλου καθώς και κινήσεις όπως η Π80, Μπροστά Σήμερα, που... συγκροτήθηκαν και στελεχώνονται σε μεγάλο βαθμό από πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, νέο κόμμα ετοιμάζουν και οι παλιοί νεολαίοι του ΠΑΣΟΚ. Πολλά από τα στελέχη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ των εποχών Τόνιας Αντωνίου (τέλη 80,ως αρχές 2000) μαζεύτηκαν στο ξενοδοχείο Stanley χθες Κυριακή κι αντάλλαξαν απόψεις, έχοντας ως στόχο να συσπειρώσουν όσους περισσότερους από τους παλιούς συναγωνιστές τους ανά την Ελλάδα μπορούν και να κινηθούν εκτός ΠΑΣΟΚ ,δημιουργώντας ένα νέο κόμμα που το τοποθετούν στο χώρο της πατριωτικής σοσιαλιστικής αριστεράς.

Στην κίνηση μετέχουν στελέχη όπως οι Δημήτρης Νικολάου, Γιάννης Παναγόπουλος (επικεφαλής της ομάδας των προεδρικών στο επεισοδιακό 4ο συνέδριο της νεολαίας ΠΑΣΟΚ που στιγματίστηκε από καρεκλοπόλεμο των αντιμαχόμενων ομάδων (δείτε εδώ) Κρίτων Βασιλικόπουλος (γιος του πρώην ΑΓΕΝ και διοικητή της ΕΥΠ ναύαρχου Λεωνίδα Βασιλικόπουλου) Θάνος Βούρδας (συνεργάτης για πολλά χρόνια του Κ.Σκανδαλίδη) ,Θανάσης Πετρόπουλος(περιφερειακός σύμβουλος και πρώην αντινομάρχης Αχαΐας ) και αρκετοί άλλοι.


Χαρακτηριστικά όσα γράφει στο διαδίκτυο ο εκ των πρωτεργατών της κίνησης Δ.Νικολάου στην προσωπική του σελίδα στο fb και στη σελίδα Δίκτυο Πολιτών που δημιούργησαν για να στηρίξουν την κίνηση:

Ξεκίνησε ! Τώρα δεν σταματάει ! Δεν μπορεί να σταματήσει ! Είναι η εκπλήρωση του χρέους ! Ότι δεν μπορέσαμε να δώσουμε μέσα στον ασφυκτικό κλοιό ενός συνθηκολογημενου κόμματος ! Ενός κόμματος που από κινητήρια δύναμη της κοινωνίας έγινε ο βασικός πυλώνας ενός βρόμικου πολίτικου συστήματος . Ενός κόμματος που από δύναμη ανατροπής και επανάστασης , καθημερινής επανάστασης σε σχέσεις , σε λογικές

σε πρακτικές έγινε ένα με τους δυνάστες του λαού ! Δεν μπορεί πια να εκφράσει τις δυνάμεις που το γέννησαν και το θεριεψαν ! Δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα πια στον Έλληνα και την Ελληνίδα ! Δεν μπορεί να εμπνεύσει κανέναν δημοκράτη και δημοκράτισσα ! Δεν έχει όραμα γιαυτό δεν έχει και προοπτική ! Είναι νεκρό . Όχι γιατί συρρικνώθηκαν τα εκλογικά του ποσοστά άλλα γιατί δεν έχει να δώσει τίποτα στην κοινωνία εξ από νεόπλουτους παραγοντίσκος δέσμιους των άνομων συμφερόντων που πλέον το καθοδηγούν ! Ντόπιων και ΞΕΝΩΝ !

Κι εμείς ? εμείς οι τρελοί του χωρίου ! οι γραφικοί ! Αυτοί που δεν γουστάρανε το ΠΑΣΟΚ του χρηματιστηρίου ! Αυτοί που προτασαν το εθνικό συμφέρον εναντι της παγκοσμιοποιησης ! Αυτοί που δεν τσιμπησαν στην απατη του δηθεν εκσυγχρονισμου !Αυτοί που δεν ειχαν σαν όραμα την ΟΝΕ του Σημιτη αλλά μια δικαιοτερη κοινωνία ! Αυτοί που δεν εγκατελειψαν τους μαζικους τους χωρους για να καθησουν σε οφιτσια , που δεν εγκατελειψαν το κομμα για να γινουν κρατος , αυτοι που δεν εγκατελειψαν την κοινωνία για να μπουν στα σαλονια !

Μας ειπαν γραφικους ! Αναχρονιστες ! τριτοκοσμικους ! Μας απεκλεισαν απο παντου γιατι χαλαγαμε το νεο προφιλ του κομματος ! Κι ομως οι εξελιξεις δικαιωσαν τις εκτιμησεις που πολυ εγκαιρα ειχαμε κανει τοτε οτι το ΠΑΣΟΚ οδηγει την κοινωνια μας στην απολυτη φτωχεια ! Δεν ηρθαμε να διαπιστωνουμε ¨δημοσιονομικα απορριματα ¨οψιμα το 2012 !

Χασαμε την μαχη μεσα στο κομμα μας ! δεν θα την χασουμε ομως στην κοινωνια ! ειμαστε ενα κομματι της υποφερουμε κι εμεις οπως και καθε Ελληνας απο τις πολιτικες που ακολουθησαν ΟΛΕΣ οι Ελληνικες κυβερνησεις απο το 1996 και μετα !

Αυτες τις πολιτικες θα τις ανατρεψουμε μαζι με τον Ελληνικο λαο στους δρομους , στα χωραφια , στους εργασιακους χωρους !

Δεν αρκει ομως αυτο ! Πρεπει να υπαρχει η επομενη μερα ! Η πατριδα μας πρεπει να ανακαμψει μεσα απο ενα σχεδιο που θα κινησει τις παραγωγικες δυναμεις του τοπου μπροστα ! τις υγιεις δυναμεις του τοπου ! Απεναντι στον ακρατο νεοφιλελευθερισμο και τον ακριτο κρατισμο εμεις μιλαμε για την κοινωνικη δημοκρατια την συμμετοχικη δημοκρατια ! Την οικονομια θα την κινησουν οι πραγματικα παραγωγικες δυναμεις του τοπου ! Ο αγροτης , ο εγατης , ο παραγωγος ,ο βιοτεχνης !εξειδικευμενη ,στοχευμενη παραγωγη με μπροσταρη τις δυναμεις της εργασιας ! Αξιοποιηση του Εθνικου μας πλουτου μεσα απο χαραξη εθνικης στρατηγικης και οχι απεμπολωντας κυριαρχικα δικαιωματα! Η ευρωπαικη μας προοπτικη και η ευρωπαικη ολοκληρωση περναει μεσα απο την επιλυση των Εθνικων μας θεματων ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ! Θα δουλεψουμε για την δημιουργια ενος ενιαιου εθνικου μετωπου που θα προασπισει τα εθνικα μας συμφεροντα !

Για ολα αυτα ξεκιναμε αυριο !

Και δεν θα σταματησουμε μεχρι να δουμε μια αλλη πατριδα απο αυτη που μας καταδικασαν να ζουμε!

Ραντεβου αυριο, και καθε μερα!

logia-starata.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ