2012-12-10 13:31:16
Φωτογραφία για ΠΑΥΛΙΔΗΣ : Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
Ο Χάρης Παυλίδης χαρακτήρισε την παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα των νεανίδων ως μια εκ των κορυφαίων που έχει αναδειχθεί στη χώρα μας, ενώ ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού ξεχώρισε απο το συγρότημα του Γιώργου Μορφέση την τερματοφύλακα Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Παυλίδη στον "Sentra FM 103.3":

Για το αν περίμεναν αυτή την εξέλιξη: «Ίσως να είναι η καλύτερη φουρνιά που έχει βγάλει το γυναικείο water-polo. Τα κορίτσια κέρδισαν με χαρακτηριστική ευκολία όλα τα παιχνίδια, όπως έκαναν και στο ευρωπαϊκό της Μαδρίτης. Εκτός από πολύ καλές αθλήτριες, έχουν και εξαιρετικούς χαρακτήρες, κάτι το οποίο είναι προϊόν της καθημερινής δουλειάς που γίνεται στην προπόνηση. Σαν ομάδα τα κορίτσια έχουν κάποια σπουδαία στοιχεία, με ένα εξ' αυτών να είναι η τερματοφύλακας η Διαμαντοπούλου. Στο γυναικείο πόλο είναι πολύ σημαντικό να έχεις μία σπουδαία τερματοφύλακα, αφού οι διαστάσεις του τέρματος είναι ίδιες με το αντρικό πόλο.


Κλείσε ραντεβού στο doctoranytime.gr με το γιατρό της επιλογής σου, δωρεάν! Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!

Για το πρόβλημα με την είσοδο στο πανεπιστήμιο: «Έχουν πάρει πανευρωπαϊκό, παγκόσμιο και ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στο πανεπιστήμιο. Αυτή η εξέλιξη κάνει αρκετούς αθλητές και αθλήτριες να φεύγουν για το εξωτερικό. Για παράδειγμα τα κορίτσια λείπουν από το σχολείο τους 1.5 μήνα από τις υποχρεώσεις τους, πως μπορούν λοιπόν να ανταγωνιστούν τους άλλους μαθητές και να μπουν στο πανεπιστήμιο. Δεν ζητάμε κάτι τρομερό, ζητάμε το αυτονόητο να μην αναγκάζουμε οι ίδιοι τους αθλητές μας να φεύγουν από την χώρα. Εξάλλου στο εξωτερικό τους ζητάνε τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια!

Για την δημοτικότητα του πόλο και την σύγκριση του με τα «διαδεδομένα» αθλήματα: «Αν κάποιο άλλο άθλημα είχε τις δικές μας επιτυχίες, όλοι θα ασχολούνταν μόνο με αυτό. Στην δική μας περίπτωση όμως μόνο αυτό δεν συμβαίνει, από την στιγμή που φέρνουμε συνεχώς επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό και όλοι κάνουν ότι μπορούν για να υποβαθμίσουν όλο και περισσότερο -χρόνο με το χρόνο- το δικό μας «προϊόν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ