2013-01-04 14:49:50
Φωτογραφία για «ΠΟΡΤΑ» ΣΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ... ΠΑΡΑΤΑΣΗ
Ο Πρίγκιπας τους την έκανε... γυριστή και πάλι, ζήτησε παράταση λόγω τεχνικού προβλήματος και το Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν την έκανε δεκτή βάζοντας οριστικά τέλος στην φαρσοκωμωδία!

Ο Φεϊζάλ και ο Βλάσης Τσάκας όπως έχει συνηθίσει εδώ και ενάμιση χρόνο έκανε το Παρασκευή... από Τρίτη για πολλοστή φορά, αφού όπως αναφέρι σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ο Σαουδάραβας έπρεπε να είχε καταθέσει σήμερα στην Τράπεζα Πειραιώς τα 28 εκατομμύρια ευρώ όπως ορίστηκε στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για να πάρει τον Παναθηναϊκό. Ομως, ζήτησε μέσω mail από την ΠΑΕ να δώσει παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου (δηλαδή σε δύο εργάσιμες), καθώς λόγω ενός τεχνικού προβλήματος δεν προλαβαίνει τις διαδικασίες και υποσχέθηκε σε τέσσερις μέρες να κατατεθούν τα χρήματα. Προφανώς οι είκοσι μέρες που είχε προθεσμία, δεν έφταναν για να... μετρήσει τα χρήματα και να βάλει στην ΑΜΚ.

Στο πράσινο στρατόπεδο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, «έβραζαν» με αυτή την εξέλιξη και υπήρξε άμεσα επαφή του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και με τους άλλους μετόχους και στο Δ.Σ, που πριν λίγο ολοκληρώθηκε, και έριξαν... "πόρτα" στον Πρίγκιπα. Μάλιστα από την "πράσινη" ΠΑΕ, αναφέρουν πως για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκαν για την αναξιοπιστία του Πρίγκιπα.


Στο Διοικητικό Συμβούλιο που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00 αποφασίστηκε πως δεν έγινε δεκτή η παράταση που ζήτησε η πλευρά του Πρίγκιπα Φεϊζάλ και το παραμύθι οριστικά τελείωσε.

Πάντως το πρωί, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, κ. Στάμος, ήταν στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς από τις 11:00 και περίμενε να δει αν θα μπουν τα χρήματα, όμως, στις 11:15 ενημερώθηκε να αποχωρήσει καθώς μόλις είχε φτάσει το mail στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το αίτημα της παράτασης...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ