2013-01-08 17:10:06
Φωτογραφία για Το κοινωνικό πρόσωπο του Δημήτρη Χριστοφή
Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για άλλη μία φορά ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφή, ο οποίος βραβεύθηκε από την Carlsberg, ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για τον μήνα Δεκέμβριο του 2012, με το Έπαθλο Ήθους Τέχνης και Αρετής.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός επέλεξε όπως προσφέρει το χρηματικό του βραβείο, αξίας 1000 ευρώ, στην Παιδονευρολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας. Η παράδοση της εισφοράς του Δημήτρη Χριστοφή έγινε την περασμένη Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013, στην παρουσία του Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, Αντρέα Σμυρίλλη και του Διευθυντή της Κλινικής, Δρ. Νίκου Σκορδή.

Στη Παιδονευρολογική Κλινική παρακολουθούνται παιδιά με χρόνια και οξέα νευρολογικά προβλήματα, όπως επιληψία, κινητικές διαταραχές, αυτισμό και εγκεφαλική παράλυση.

Μιλώντας εκ μέρους του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού, ο Διευθυντής της Κλινικής Δρ. Νίκος Σκορδής, ευχαρίστησε την Carlsberg και τον Δημήτρη Χριστοφή για την σημαντική και ουσιαστική εισφορά τους και ανακοίνωσε πως τα χρήματα θα διατεθούν για την αγορά ζυγαριάς, ειδική για τα παιδιά με κινητικές αναπηρίες.


Παράλληλα με την επίδοση της σχετικής επιταγής, ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, Αντρέας Σμυρίλλης, απένειμε στον Δημήτρη Χριστοφή το ειδικό βραβείο του Επάθλου Carlsberg, που αποτελεί την Ανώτατη τιμητική διάκριση της φίλαθλης εταιρείας, ως επιβράβευση του Ήθους, Τέχνης και της Αρετής, που ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας επέδειξε στον αγωνιστικούς χώρους κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου 2012.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου συγχαίρει τον εκ των αρχηγών της ομάδας μας γι’ αυτή του την πρωτοβουλία, η οποία συνάδει απόλυτα με τα ιδανικά της Ομόνοιας.
sigmalive
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ