2013-01-12 20:19:39
Φωτογραφία για H μεγάλη διακοπή μας επηρέασε
Στο άδειο Παλατάκι έγινε ένα ακόμη ματς και ο Σούλης Μαρκόπουλος ρωτήθηκε σχετικά για την απουσία του κόσμου τονίζοντας πώς ειναι απόφαση του καθενός το τι θα κάνει«Ισως αυτήν τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα να μην είναι αν θα έρθει ή όχι στο γήπεδο. Το να έρθει στο γήπεδο μπορεί να μην του προσφέρει αυτό που του πρόσφερε άλλες φορές. Η ομάδα είναι ελληνική, τα αποτελέσματα έχουν έρθει, αλλά κανείς δεν ξέρει τι προβλήματα αντιμετωπίζει ο καθένας στο σπίτι του. Το γήπεδο είναι ένα σημείο που θα έπρεπε να είναι ένα σημείο συνάντησης».

Για την δύσκολη επικράτηση: «Η μέχρι σήμερα πορεία του Απόλλωνα δείχνει ότι είναι μια αξιόμαχη ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον αντίπαλο. Σήμερα ήταν πολύ ανταγωνιστική. Δεν ξεκινήσαμε καλά επιθετικά και αυτό  δημιούργησε άγχος. Κερδίζαμε τη μπάλα από την καλή μας άμυνα αλλά δεν πετύχαμε εύκολα καλάθια, με αποτέλεσμα να εκνευριστούν οι παίκτες. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Πήραμε τη νίκη. Παρά την αρνητική κατάσταση τα παιδιά δούλεψαν και τους στόχους που βάλαμε τους πετύχαμε. Ελπίζω να βελτιωθούμε με την πάροδο του χρόνου. Η μεγάλη διακοπή επηρέασε την ομάδα».


Για το ότι χρησιμοποίησε ελάχιστα τον Χάτσερ:  «Ηταν η ροή του παιχνιδιού. Πήγε το παιχνίδι κατ’ αυτό τον τρόπο και βάλαμε αυτούς τους παίκτες».

Για τον Χαριτόπουλο: «Κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικό πρόσωπο. Ανάλογα και στη μέρα που βρίσκεται ο παίκτης και στο τι του δίνει η αντίπαλη ομάδα μπορεί να γίνεται καλύτερος. Ο Χαριτόπουλος έκανε σήμερα αυτό ακριβώς που θέλαμε να κάνει και μας βοήθησε πολύ».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και το στόχο: «Να μπορεί η πομάδα να είναι ανταγωνιστική. Αυτέ οι ομάδες έχουνε πολύ μεγάλη διαφορά. Θέλουμε να τους δούμε στα ίσα μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω να είμαστε σε καλή κατάσταση. Η ομάδα θα πρέπει να πάει για να πολεμήσει».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ