2013-01-18 00:43:16
Φωτογραφία για Κύπελλο: ο Κόστλι οδήγησε τη Βέροια στη νίκη
Ο Κόστλι φαίνεται πως πήρε μπροστά. Ο επιθετικός της Βέροιας, μετά το γκολ που πέτυχε την περασμένη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, σημείωσε άλλα δύο στο ματς κυπέλλου και έτσι η ομάδα επικράτησε με σκορ 2-1 της Skoda Ξάνθης.

Είναι ξεκάθαρο  πως ο επιθετικός από την Ονδούρα βρήκε τη φόρμα του. Ωστόσο, το γκολ που έβαλε ο Μάνταλος, δίνει ελπίδες πρόκρισης στην Ξάνθη και έτσι όλα είναι ανοιχτά αναφορικά με την ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Στο 5' , ο Λυμπερόπουλος έχασε τη μπάλα, επωφελήθηκε ο Κόστλι και 1-0 για τη Βέροια.

Στο 23' ο Μπαργκάν «χόρεψε» τους αμυντικούς της Ξάνθης και ο Βάλλας τον ανέτρεψε. Το σουτ , ωστόσο, του Μπαργκάν έφυγε άουτ και χάθηκε η ευκαιρία για τη Βέροια.

Στο 52' ο Κόστλι έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, για να μειώσει το σκορ (2-1) η Ξάνθη στο 67' με πέναλτι που χτύπησε ο Μάνταλος. Η παράβαση καταλογίστηκε σε ανατροπή του σκόρερ από τον Μπάρμπα.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης.

Κόκκινες: Μαρσελίνιο (78'), Αμαραντίδης (84').

Κίτρινες: Κόστλι, Καλτσάς, Μπάρμπας, Μπέρτος, Βάλλας, Ράνος, Ντιέ.

Βέροια: Λόπεθ, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Ορέστες, Γεωργέας, Καλογέρης, Γκιγιέρμο, Καλτσάς(72' Ολαϊτάν), Μπαργκάν (87' Καλί), Κόστλι.

Skoda Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Παϊτο, Βάλλας, Γκλέισον, Φλίσκας(62' Πρίττας), Ντιέ, Μαρίν, Σμιθ(76' Μαρσελίνιο), Μάνταλος, Μαρκόφσκι(62' Ράνος).
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ