2013-01-18 00:45:54
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός: Ο Φάμπρι στηρίζει Βύντρα
Ο προπονητής τού Παναθηναϊκού, Φάμπρι, έκανε δηλώσεις στη NOVA και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βύντρα, έναν παίκτη ο οποίος δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παιανία.

Οταν ρωτήθηκε για τους Βύντρα και Μπουμσόνγκ, ο Φάμπρι υποστήριξε: « Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να λέω δημόσια ή στον Τύπο ποιούς παίκτες θα παρατάξω. Το να μπορέσω να εκμεταλλευτώ τις υπηρεσίες του Βύντρα, ο οποίος μου φάινεται ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, του Μπουμσόνγκ, ο οποίος είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπήρξε διεθνής στη χώρα του, καθώς επίσης και άλλων παικτών, οι οποίοι με εμένα δεν έχουν παίξει ποτέ,  είναι ένα θέμα.  Ολο αυτό το ρόστερ, αναμφισβήτητα θα ήταν πάρα πολύ θετικό και καλό για τον Παναθηναϊκό και οπωσδήποτε αυτό θα βοηθούσε να ανεβάσουμε την ομάδα. Για τον Βύντρα αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στον Παναθηναϊκό αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Πρόκεται για εξαιρετικό επαγγελματία και κάθε στιγμή στην προπόνηση το αποδεικνύει».

Και συμπλήρωσε ο Φάμπρι: «Εγώ ως τεχνικός ψάχνω να βρω το καλύτερο σε αθλητικό επίπεδο. Και ειλικρινά σας λέω ότι ο Βύντρα είναι ένας παίκτης ο οποίος μου αρέσει και πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει προσωπικότητα στην ομάδα».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ