2013-01-18 00:45:04
Φωτογραφία για Τι λέει το ΖΩΔΙΟ σου σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/1 ;;
ΚΡΙΟΣ 

«Προσωπικό ρεκτιφιέ»

Η επιθυμία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας γίνεται στόχος και παίρνετε άμεσα και γρήγορα πρωτοβουλίες. Μαζί με φιλικά πρόσωπα ίσως τολμήσετε κάτι που μέχρι πρότινος σνομπάρατε ή θεωρούσατε πολύ εκκεντρικό. Αξιοποιήστε τις θετικές σκέψεις σας στο χώρο της εργασίας και αξιοποιήσετε ευκαιρίες για ταξίδια. Αισθηματικά ίσως το ταίρι σας προσπαθήσει να σας βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Οι γεννημένοι του 1978 βάλετε μια τάξη σε θέματα δουλειάς.

ΤΑΥΡΟΣ

«Τι μέλλει γενέσθαι;»

Η αγωνία σήμερα κορυφώνεται καθώς νέα πράγματα που έχουν μπει στη ζωή σας δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει πως θα λειτουργούν και ανυπομονείτε να μάθετε. Η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο δείχνει ότι επαγγελματικά χρειάζεται να ακολουθήσετε έναν εναλλακτικό δρόμο και να ξεφύγετε από κάποια κλισέ. Ιδέες που σχετίζονται με δραστηριότητες που προάγουν τον πολιτισμό ή έχουν σχέση με επιμόρφωση ή το εξωτερικό ευνοούνται. Οι γεννημένοι του 1987 θα βελτιώσετε την επικοινωνία με το ταίρι σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Τι λέτε;»

Η κοινωνική ζωή είναι δραστήρια και νιώθετε έντονα την επιθυμία να ασχοληθείτε με πράγματα που νιώθετε ελεύθεροι, μάχιμοι ή σας κάνουν να νιώθετε ενεργά μέλη μιας ομάδας ή παρέας. Θα πάρετε πρωτοβουλίες που σχετίζονται με το εξωτερικό, θα γίνετε πιο τολμηροί στον τρόπο που επικοινωνείτε και πιθανόν να απειθαρχήσετε σε κάποιους νόμους και κανόνες. Αισθηματικά πολλά πράγματα γίνονται κρυφά και μυστικά. Οι γεννημένοι του 1954 αποφύγετε να δώσετε ή να πάρετε δανεικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πολύ γρήγορα»

Η ατραπός της επαγγελματικής εξέλιξης απαιτεί γρήγορα βήματα και ίσως κάπου βραχυκυκλώσετε καθώς η δράση πρέπει να προηγείται των συναισθημάτων. Θα έχετε την τάση να αμυνθείτε με έναν διαφορετικό τρόπο όσον αφορά προσβολές και κακοήθειες αλλά συγχρόνως θα δράσετε άφοβα, προκειμένου να βρείτε κάποιες λύσεις. Ερωτικά θα έχετε ανοιχτά μυαλά και θα ανατρέψετε τα προγνωστικά. Οι γεννημένοι του 1969 θα κάνετε μια όμορφη συζήτηση με το σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

«Στο τρέξιμο»

Σήμερα πολύ πιθανόν να χρειαστεί να επικοινωνήσετε άμεσα και γρήγορα με κάποιο πρόσωπο ή να κάνετε μια μη προγραμματισμένη συνάντηση ή διαδρομή. Ίσως είστε κάπως βιαστικοί ή θέλετε να έχετε τον πρώτο λόγο. Στον τομέα το σχέσεων νιώθετε είτε ότι είστε σε θέση άμυνας είτε σε θέση επίθεσης ενώ νέες υποχρεώσεις σας κρατούν σε εγρήγορση. Πολύ πιθανόν σήμερα να έχετε ευτυχή νέα στο χώρο της δουλειάς. Οι γεννημένοι του 1984 θα πάρετε θετική έγκριση για ένα σχέδιό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Νέα αρχή»

Πολύ πιθανόν να κοιτάξετε από την αρχή κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, εφορίες και γενικότερα πιστωτές. Η ερωτική δραστηριότητα θα είναι έντονη και ένα παλιό φλερτ μπορεί να ξαναμπεί στη ζωή σας. Ο χώρος της εργασίας φιλοξενεί το μεγαλύτερο μέρος της δράσης σας καθώς αλλαγές και απρόβλεπτα γεγονότα έχουν αυξήσει τη δραστηριότητα σας. Ερωτικά η μέρα ευνοεί ρομαντικές κουβέντες και γνωριμίες. Οι γεννημένοι του 1981 θα ανοιχτείτε σε ένα φίλο.

ΖΥΓΟΣ

«Λάδι στη φωτιά»

Σήμερα μια συνεργασία ή μια σχέση μπορεί να επηρεάσει το πρόγραμμα σας, γεγονός που θα σας εκνευρίσει ή θα σας θυμώσει. Με τον Άρη στον 5ο η εκκίνηση ενός νέου χόμπι, η ενασχόληση με τα παιδιά όπως και πειραματισμοί στον αισθηματικό τομέα θα ανανεώσουν τη διάθεση σας. Στο χώρο του σπιτιού μπορείτε να αξιοποιήσετε ιδέες για διακόσμηση και πιθανόν οι γήινες αποχρώσεις να ταιριάξουν στο χαλί ή τον καναπέ σας. Οι γεννημένοι του 1970 θα έχετε την τάση να ελέγχετε τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Τάχιστα»

Η Σελήνη στον Κριό σας ωθεί να δραστηριοποιηθείτε σε θέματα δουλειάς και να δώσετε προτεραιότητα σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας. Στο χώρο του σπιτιού πολλά πράγματα αλλάζουν και εσείς βρίσκεστε να παίρνετε πρωτοβουλίες που αν και δεν θέλετε ίσως δεν γίνετε αλλιώς. Θα γίνετε πιο συγκεκριμένοι στα αιτήματα σας στους άλλους και πιθανόν να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Οι γεννημένοι του 1985 θα συνάψετε μια σχέση που θα κρατήσετε μυστική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Η χαρά δεν κρύβεται»

Χαρούμενοι και ευτυχισμένοι νιώθετε σήμερα καθώς μπορείτε να ασχοληθείτε πιο ενεργά με δραστηριότητες που καλύπτουν την ανάγκη για δράση, κίνηση και περιπέτεια. Ο έρωτας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σας ενώ κάποιες διαδρομές θα αλλάξουν ή θα διανθιστούν από τρέλες και εκπλήξεις. Ευχάριστες ειδήσεις θα λάβετε στον οικονομικό τομέα ενώ πιθανόν να κάνετε κάποιες όμορφες αγορές. Οι γεννημένοι του 1980 θα αρραβωνιαστείτε ή θα παντρευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Με το σφυρί στο χέρι»

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που απαιτούν ενέργεια, δύναμη ή μηχανική δεξιότητα στο χώρο του σπιτιού. Ας είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας γιατί η ανάγκη να κινηθείτε γρήγορα ίσως είναι υπεύθυνη για επιπολαιότητες. Στον οικονομικό τομέα ίσως κάποια πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο σας ενώ πολλοί θα στρέψετε τις βλέψεις σας σε μια ομάδα ή συλλογική προσπάθεια. Οι γεννημένοι του 1954 θα έχετε κάποια ευχάριστα μηνύματα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Πραξικόπημα»

Η μέρα ευνοεί δραστηριότητες εκτός σπιτιού, μετακινήσεις και επαφές με γείτονες, αδέρφια και κοντινά πρόσωπα. Με τον Άρη στο ζώδιο σας οι αντισυμβατικές ιδέες σας μπαίνουν στο δρόμος της υλοποίησης και με κάποιες κινήσεις σας θα πάτε κόντρα στο σύστημα. Ερωτικά, μια παλιά σχέση σας απασχολεί ενώ επαγγελματικά σήμερα κάποιες ειδήσεις αν και ευχάριστες θα σας προβληματίσουν. Οι γεννημένοι του 1962 αξιοποιήσετε τις έξυπνες ιδέες σας.

ΙΧΘYΕΣ

«Μη ψωνίζεστε χωρίς να σκέφτεστε»

Έχετε την τάση να κινηθείτε άμεσα, γρήγορα και πιθανόν βιαστικά όσον αφορά σε οικονομικές υποθέσεις ενώ ένα νέο ξεκίνημα μπορεί να δώσει θετική ώθηση στα οικονομικά σας. Θα θελήσετε να διορθώσετε κάποιες λαθεμένες κινήσεις του παρελθόντος και πιθανόν φίλοι και γνωστοί να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια. Πολύ πιθανόν να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα αναταράξει την αισθηματική σας ζωή. Οι γεννημένοι του 1960 θα εγκαταλείψετε κάποια πολύ παράτολμα επιχειρήματα.
astrology.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ