2013-02-12 18:44:03
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΛΛΑ...
Ως προϊόντα αρρωστημένης φαντασίας χαρακτηρίζει τα όσα γράφτηκαν (η αλήθεια είναι από το σύνολο του Τύπου και μάλιστα και από φιλοπράσινα ΜΜΕ) για το επεισόδιο των παικτών με τον Φάμπρι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η «πράσινη» ΠΑΕ διαψεύδει την ύπαρξη επεισοδίου ανάμεσα στον Ισπανό προπονητή και τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Τρίτης (12/02). Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» υποστηρίζει πως η αναπαραγωγή της ψευδούς, όπως τη χαρακτηρίζει, είδησης έχει σκοπό να πλήξει με κάθε τρόπο τον Παναθηναϊκό και προέρχεται από συγκεκριμένα κέντρα που έχουν στόχο να κάνουν κακό στην ομάδα.

* Τώρα αν όλοι (εκτός βέβαια από τον Ολυμπιακό που πάντα φταίει για ότι τους συμβαίνει) θέλουν να τους πλήξουν... Ε! Τότε η φαντασία είναι και δικό τους προνόμιο... Αυτοί ξέρουν καλύτερα τι τους συμβαίνει ή μήπως όχι;

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά και τα νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που περιγράφουν ανύπαρκτα επεισόδια στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, είναι πλέον σαφές ότι υπάρχουν κέντρα που χαλκεύουν ειδήσεις προκειμένου να πλήξουν τον Παναθηναϊκό.

Τα όσα περίεργα περιγράφονται σε - ως επί το πλείστον ανυπόγραφα κείμενα - στο Διαδίκτυο αποτελούν προϊόντα αρρωστημένης φαντασίας, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα και διαψεύδονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ