2013-02-12 21:02:02
Φωτογραφία για ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ All Star Day ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Η αρχηγός του Ολυμπιακού Δήμητρα Γιακουμή, η Ράντι Τένεβα και η Όλγα Τρατς μίλησαν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, για το φετινό «Άλμα Ζωής - All Star Day Γυναικών» της Ηγουμενίτσας.

Αναλυτικά:

Για την σημαντικότητα διεξαγωγής διοργανώσεων στην περιφέρεια μίλησαν οι παίκτριες του Ολυμπιακού Δήμητρα Γιακουμή, Ράντι Τένεβα και Όλγα Τρατς ενόψει του All Star Day Γυναικών στην Ηγουμενίτσα. Οι «ερυθρόλευκες» μάλιστα, δεν παρέλειψαν να στείλουν και το δικό τους μήνυμα στους φιλάθλους της Δυτικής Ελλάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη των αθλητριών του Ολυμπιακού :

Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση στην περιφέρεια και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το All Star Game θα γίνει στην Δυτική Ελλάδα.

Δήμητρα Γιακουμή: Είναι μια σημαντική διοργάνωση η οποία γίνεται για μια ακόμη φορά στην Περιφέρεια και χαίρομαι που έχει γίνει θεσμός, γιατί είναι μια γιορτή του αθλήματος και συγχρόνως και διαφήμιση.


Ράντι Τένεβα: Μετά το πετυχημένο περσινό Αll Star Game στη Λευκάδα και τον τελικό κυπέλλου στην Πρέβεζα, άλλη μια μεγάλη διοργάνωση θα γίνει και φέτος στην περιφέρεια και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα νέα παιδιά διότι γνωρίζουν και έρχονται κοντά στο άθλημα.

Όλγα Τρατς: Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω σε All Star Game και είναι πολύ ενδιαφέρον που θα γνωρίσω τις υπόλοιπες παίκτριες που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό που η γιορτή του βόλεϊ θα γίνει σε μια πόλη της Περιφέρειας γιατί ο κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να δει παιχνίδια υψηλού επιπέδου.

Θα βρεθείτε σε μία επαρχιακή πόλη, όπως η Ηγουμενίτσα, όπου αναμένεται γεμάτο γήπεδο.

Δήμητρα Γιακουμή: Είμαι σίγουρη ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ωραία γιατί το γήπεδο θα είναι γεμάτο με παιδιά από ακαδημίες που διψούν για θέαμα. Για εμάς είναι κίνητρο να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φέρουμε όσο πιο πολλά παιδιά μπορούμε κοντά στο άθλημα, και από όσο γνωρίζω στην Ηγουμενίτσα γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον τοπικό σύλλογο τον Ερμή.

Ράντι Τένεβα: Για εμάς είναι μεγάλη χαρά που θα αγωνιστούμε σε γεμάτο γήπεδο και ελπίζουμε ότι θα έρθουν περισσότερα παιδιά κοντά στο άθλημα.

Όλγα Τρατς: Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι γιατί απέναντι μου θα έχω την συμπαίκτρια και φίλη μου τη Δήμητρα Γιακουμή.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ‘Γυναίκες με Καρκίνο του Μαστού, Άλμα Ζωής’, την οποία στηρίζει η Ελληνική Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης από τον Σεπτέμβριο του 2012 στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης.

Δήμητρα Γιακουμή: Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται φιλανθρωπικές διοργανώσεις και να υπάρχει η ευαισθησία λόγω των ημερών. Είμαστε γυναίκες και η καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού είναι μάστιγα του καιρού που με τη σωστή πρόληψη μπορεί να καταπολεμηθεί. Χαίρομαι που και εμείς θα συμβάλλουμε σε αυτό και θα δείξουμε το κοινωνικό της πρόσωπο.

Ράντι Τένεβα: Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που κάνει η ΕΟΠΕ με το να αφιερώσει αυτό το All Star Game για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και χαίρομαι που θα συμμετέχω.

Όλγα Τρατς: Η χαρά μου είναι διπλή γιατί εκτός από την πρώτη μου συμμετοχή σε ένα All Star Game θα συμβάλλουμε σε αυτό και θα δείξουμε το κοινωνικό της πρόσωπο.

Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους φιλάθλους της Δυτικής Ελλάδας ενόψει του All Star Game.

Δήμητρα Γιακουμή: Είναι η γιορτή του Ελληνικού γυναικείου Βόλεϊ και θέλουμε όλοι οι φίλαθλοι και κυρίως τα νέα παιδιά να γιορτάσουν μαζί μας.

Ράντι Τένεβα: Να είστε όλοι εκεί και να κάνουμε μια ωραία γιορτή για να στηρίξουμε το άθλημα μας και την ιδιαιτερότητα που έχει λόγω το ότι γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όλγα Τρατς: Όπως είπε η φίλη και συμπαίκτρια μου η Ράντι είναι ένα παιχνίδι που έχει και την ιδιαιτερότητα λόγω το ότι γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό θέλουμε να είστε όλοι εκεί και εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ