2013-02-13 13:16:08
Φωτογραφία για ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ *PHOTOS*
Η αποστολή του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στη Βαλένθια περίπου στις 12:15 και οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν στο "Ciutat de Valencia" τη Λεβάντε για τη φάση των "16" του Europa League.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, κάτι που φάνηκε από τη συγκέντρωση στο "Ελ. Βενιζέλος" και τον τυπικό έλεγχο, μέχρι και την αναμονή για την επιβίβαση, όπου οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν χαλαροί και ευδιάθετοι. Τα αλληλοπειράγματα δεν έλειπαν μεταξύ τους, δείχνοντας για άλλη μια φοά ότι ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια.

Η πτήση τσάρτερ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "woop.gr", διήρκησε περίπου τρεις ώρες και παρά την προειδοποίηση του κυβερνήτη ότι θα υπάρχουν αναταραχές, το ταξίδι ήταν πολύ καλό.

Κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο της Βαλένθια ο καιρός ήταν... ποδοσφαιρικός, με την θερμοκρασία να βρίσκεται κοντά στους 15 βαθμούς κελσίου.

Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, θα έχουν λίγες ώρες ξεκούρασης στη διάθεσης τους, ώσπου να έρθει η στιγμή να γνωρίσουν το γήπεδο των "βατράχων" (παρατσούκλι της Λεβάντε), στο πλαίσιο της τελευταίας προπόνησης (19:00 ώρα Ισπανίας) πριν την αναμέτρηση.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ