2013-02-15 09:30:03
Φωτογραφία για Είδαν… χρήμα στον Παναθηναϊκό
Το χρώμα του χρήματος είδαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού, κυρίως οι νεαροί και οι χαμηλόμισθοι.

Προσπάθειες για να αποπληρωθεί το δυνατόν συντομότερα η δόση του Σεπτεμβρίου κάνουν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού, ώστε να μπορούν στη συνέχεια να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων για νέους διακανονισμούς με τους ποδοσφαιριστές. Η «πράσινη» ΠΑΕ μοίρασε χρήμα το τελευταίο διήμερο, δίνοντας προτεραιότητα στους νεαρούς παίκτες κυρίως, αλλά και σε κάποιους χαμηλόμισθους σύμφωνα με την «Sportday». Από το… ταμείο παράλληλα φαίνεται πως πέρασαν και ορισμένοι ξένοι, αφού Ζέκα και Βιτόλο φέρονται να πήραν επίσης ένα μικρό ποσό, ενώ δεδομένο θεωρείται ότι εξαργυρώθηκε και η επιταγή του Μπουμσόνγκ.

Σε ό,τι αφορά την προέλευση των χρημάτων που δόθηκαν, φαίνεται ότι ήρθαν από δάνειο που κατάφερε να εξασφαλίσει ο Γιάννης Αλαφούζος. Εδώ και καιρό άλλωστε προσπαθεί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να εξασφαλίσει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ -τουλάχιστον σε πρώτη φάση- και όπως όλα δείχνουν τα κατάφερε.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Φίλιππος μεγάλωσε!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Φίλιππος μεγάλωσε!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ