2013-02-15 20:37:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι Imam Baildi live στην Πολιτεία - Τιμή εισιτηρίων - Σημεία προπώλησης
Πριν κλείσει το 2012, οι Imam Baildi είχαν πίσω τους μία χειμερινή περιοδεία με 15 live σε όλη την Ελλάδα και δύο μοναδικές βραδιές στην Κωνσταντινούπολη. Και λίγο πριν από αυτό, ένα καλοκαίρι που ξεκίνησε με μια μουσική γιορτή με τρεις χιλιάδες κόσμο στην Τεχνόπολη της Αθήνας που χόρεψε μέχρι τελικής πτώσεως στους ρυθμούς των Imam και συνέχισε με συμμετοχές σε μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Ευρώπης, μεταξύ αυτών το Sziget στη Βουδαπέστη και το Lowlands στην Ολλανδία.

Ανάμεσα σε όλες τις συναυλίες έκλεψαν χρόνο για να μπουν στο στούντιο και ανανέωσαν το μενού τους με καινούρια κομμάτια που θα συμπεριληφθούν στην επόμενη δισκογραφική δουλειά τους που αναμένεται στα τέλη του 13. Και ήδη έχουν ετοιμάσει ένα καινούριο ανεβαστικό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Στις 22 Φεβρουαρίου οι Imam Baildi θα κάνουν μια στάση για μια βραδιά στην Πολιτεια live bar στην Πάτρα, όπου θα μοιραστούν μερικές από τις καινούριες τους συνταγές καθώς και τις αγαπημένες τους αλχημείες.

Ετοιμαστείτε για ένα live χορταστικό και καλοδουλεμένο, ικανό να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, με συμπαγή ήχο που γαργαλάει το στομάχι.

Τιμές εισιτηρίων:

10 € προπώληση (τα 500 εισιτήρια) & 13 € ταμείο

Σημεία προπώλησης:

discover , musical , city cafe , music station , ευοί ευάν

Πολιτεία live bar

Ακτή Δυμαίων 84, Πάτρα τηλ: 2610 342200

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ