2013-02-15 20:40:04
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ... ΚΥΠΕΛΛΟ!
Στο πείσμα των παικτών του Ολυμπιακού, μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Κώστας Παπανικολάου μετά τη νίκη (82-87) επί της Χίμκι.

Η ήττα του Ολυμπιακού στον τελικό από τους "πράσινους" βοήθησε τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης να μπουν πιο συγκεντρωμένοι και να πάρουν τη νίκη απέναντι στη ρωσική ομάδα, όπως δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος είπε ότι το ματς κρίθηκε στην καλή άμυνα των ερυθρόλευκων στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο τόνισε πως οι πρωταθλητές θα πρέπει να συνεχίσουν στο ίδιο μήκος κύματος, προκειμένου να έρθουν και άλλες νίκες.

«Η ήττα στο Κύπελλο μας βοήθησε σήμερα γιατί μας έκανε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Από την αρχή ξέραμε τι θέλαμε να κάνουμε και μπήκαμε έχοντας υψηλά κίνητρα. Είναι μια νίκη που μας ανοίγει το δρόμο για την πρόκριση.

Το βασικό για μας είναι να μείνουμε στο ίδιο μήκος κύματος όσον αφορά τη φιλοσοφία για να έρθουν κι άλλες νίκες. Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο εικοσάλεπτο τους αφήναμε με γρήγορες και πολλές πάσες να μας δημιουργούν πολλά προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα, βάλαμε μεγάλα σουτ και πήραμε τη νίκη», δήλωσε σχετικά ο Κώστας Παπανικολάου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ