2013-02-15 21:58:03
Φωτογραφία για Θεοχάρης: Όλοι θα κρίνονται βάσει των στόχων
«Πρέπει να οργανώσουμε τις υπηρεσίες καλύτερα και να μειώσουμε τις διαδικασίες ρουτίνας», δήλωσε... ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης στο πρακτορείο Ρόιτερς, το οποίο αναφέρεται, με δημοσίευμά του, στις αρμοδιότητες τις οποίες θα έχει ο κ. Θεοχάρης με βάση το μνημόνιο που υπέγραψε η Ελλάδα με την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ.

«Ο προϋπολογισμός και το πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας θέτουν σαφείς στόχους. Όλοι θα μετρούνται με βάση αυτούς, κάθε τρίμηνο», δήλωσε ο γενικός γραμματέας, αναφερόμενος στη νέα δομή του φοροελεγκτικού και φοροεισπρακτικού μηχανισμού. «Δεν είμαι ο τύπος του ανθρώπου που θα κλειστεί στον "πύργο" του και δεν θα μιλά σε κανένα», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Το Ρόιτερς αναφέρει ότι ο κ. Θεοχάρης εισήγαγε στο πρόσφατο παρελθόν, από τη θέση του γενικού γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, καινοτομίες, όπως την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας μέσω του διαδικτύου. Προσθέτει ότι είναι ενθουσιώδης χρήστης του Twitter, στο οποίο ο ίδιος περιέγραψε τον εαυτό του ως προσηλωμένο στην πληροφορική.
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ