2013-02-15 21:58:27
Φωτογραφία για ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE... ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΡΗΣ
Το βασικό θέμα συζήτησης που υπήρχε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας ήταν η έγκριση της συμφωνίας που έχει επιτευχθεί ανάμεσα στην διοργανώτρια αρχή και τον ΠΣΑΠ για το θέμα των οφειλών των ΠΑΕ προς τους παίκτες.

Αυτή, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", εγκρίθηκε με ψήφους 15 υπέρ και μία αρνητική, όπως έγινε και με τον όρο που έθετε η ΕΠΟ σύμφωνα με τον οποίον όποιος υπαχθεί στην ρύθμιση αυτή δεν μπορεί παράλληλα να επιδιώκει και την υπαγωγή του στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο ο Άρης ήταν αρνητικός καθώς επιδιώκει να μπεί στο άρθρο 99, αλλά και οι δόσεις αποπληρωμής να γίνουν 60 προκειμένου να ειναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Έτσι, η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε την αντίθεσή της με την συμφωνία και αποχώρησε χωρίς φυσικά να συμμετάσχει στην ψηφοφορία.

Οι υπόλοιπες 15 ΠΑΕ ενέκριναν την συμφωνία αλλά ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης τόνισε: «Σεβόμαστε τον Άρη και την ιστορία του αλλά και το πρόβλημά του. Θα κοιτάξουμε μήπως καταφέρουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Γι αυτό θα κάνουμε μία συνεδρίαση την επόμενη εβδομάδα με την συμμετοχή της Σούπερ Λίγκας, της ΕΠΟ, του ΠΣΑΠ αλλά και της ΠΑΕ αρης μήπως έστω και κατ εξαίρεση μπορεί να βρεθεί λύση».

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση μη τήρησης της ρύθμισης μέχρι και 48 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων, δεν θα ορίζεται το ματς της ομάδας που φάνηκε ασυνεπής κάτι που θα επιφέρει πολύ βαριές κυρώσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ