2013-02-16 17:47:04
Φωτογραφία για Σύγκληση Συσκέψεως Φορέων Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. στην έδρα της .Ε.Α.Α.Ν, την Δευτέρα 18 Φεβ 2013
Αριθ. Πρωτ.: 020/2013

Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣ: ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ

ΚΟΙΝ.: - Φορείς εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των ΕΔ

- Παραρτήματα ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ

ΘΕΜΑ: Σύγκληση συσκέψεως φορέων ΕΔ

Αγαπητοί Πρόεδροι των ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ,

Απαντώντας σε ένα φάξ της ΕΑΑΣ, που ποτέ δεν λάβαμε στα γραφεία μας αλλά το πήραμε μέσω της Α.Κι.Σ. στις 15/2/2013 10.05 μ.μ. και σε ένα e-mail που λάβαμε στις 11.47 μ.μ., θα θέλαμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

 Το φάξ που απεστάλλει από την Α.Κι.Σ. ενώ έχει ημερομηνία εκδόσεως 15/2, έχει ένδειξη διακινήσεως από 14/2.

 Τρεις ώρες μετά την αποστολή της πρόσκλησης μας λάβαμε την ίδια ανακοίνωση με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

 Επί της ουσίας δεν έχουν προσκληθεί όλοι οι φορείς και εστιάζοντας ειδικά σε αυτούς των εν ενεργεία συναδέλφων, παρά την τ/φ επιβεβαίωση στον Πρόεδρο της ΑΝΕΑΕΔ από τον Πρόεδρο της ΕΑΑΑ και την αποδοχή με e-mail από τον Πρόεδρο της ΕΑΑΝ οι εν ενεργεία συνάδελφοι είναι απόντες. Γνωρίζατε τόσο από την τοποθέτηση μας κατά την προηγούμενη σύσκεψη όσο και από το


υπόμνημα που είχαμε αποστείλει μετά από αυτήν, ότι για την ΑΝΕΑΕΔ είναι προαπαιτούμενο συμμετοχή ΟΛΩΝ των φορέων των εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων, ώστε να διασφαλίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο η επιτυχία των όποιων δράσεων αποφασισθούν.

 Έχουν επιλεγεί, με άγνωστα κριτήρια, φορείς κατά βάση του ΣΞ, παραλείποντας συλλόγους όπως ο ΣΑΣ, ο ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ, ο ΣΑ/ΣΣΑΣ, ΣΑ/ΣΜΥΝ, ΣΑ/ΣΥΔΑ και άλλοι.

Κατόπιν αυτών δικαίως θα διερωτηθούμε. Υπήρξε κάποιος λόγος που μεθοδεύτηκαν όλα αυτά; Υπάρχει κάποια γραμμή σκοπιμότητας την οποία η ΑΝΕΑΕΔ δεν γνωρίζει;

Έχουν όλα αυτά σχέση με την συνάντηση σας με τον Πρωθυπουργό;

Επειδή θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα έχουν γίνει από λάθος χειρισμούς, επαναφέρουμε την πρόταση μας για επίσημη πρόσκληση ΟΛΩΝ των φορέων των εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων την Δευτέρα το πρωί στα γραφεία της ΕΑΑΝ.

Εάν αυτό δεν γίνει αποδεκτό, για λόγους που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, τότε σας καλούμε να λάβετε μέρος στην σύσκεψη που ήδη έχουμε ανακοινώσει και που είναι προσκεκλημένοι όλοι χωρίς αποκλεισμούς.

Στην παρούσα φάση είναι κοινή απαίτηση για συσπείρωση όλων των δυνάμεων. Με τον τρόπο που ακολουθήσατε μέχρι σήμερα επιδιώκετε το αντίθετο. Ελπίζουμε να το κατανοήσετε και να προβείτε στις απαιτούμενες διορθωτικές κινήσεις.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Γραμματέας                                                           Ο Πρόεδρος

Ευθύμιος Γκιτέρσος                                      Γεώργιος Παπακωνσταντίνου

Σμήναρχος ε.α.                                                    Υποπτέραρχος (Μ) ε.α
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η σιωπή των αμνών…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η σιωπή των αμνών…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ