2013-02-16 17:40:21
Φωτογραφία για Αποκάλυψε ότι είναι ομoφυλόφιλος και κρέμασε τα παπούτσια του
Ο χώρος του ποδοσφαίρου ξεχειλίζει από.. ανδρισμό, λίμπιντο και τεστοστερόνη! 

Οι μάχες σώμα με σώμα, τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι τσακωμοί είναι μέρος του… παιχνιδιού. Γι’ αυτό κιόλας οι περιπτώσεις παικτών ομοφυλόφιλων σπανίως αποκαλύπτονται, αφού η κριτική είναι σκληρή. Όχι μόνο από τα ΜΜΕ, αλλά και από την… εξέδρα!

Ένα ακόμη «θύμα» του ρατσισμού φαίνεται ότι είναι ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής, Ρόμπι Ρότζερς.

Ο πρώην άσος της Λιντς ανακοίνωσε ότι είναι ομoφυλόφιλος, παράλληλα με εκείνη την αποχώρησής του από την ενεργό δράση, μόλις στα 25 του χρόνια!

«Πάντα πίστευα πως θα μπορούσα να το κρατήσω μυστικό. Το ποδόσφαιρο ήταν η διέξοδός μου, ο σκοπός και η ταυτότητά μου. Τώρα ήρθε η ώρα να αποχωρήσω και να ανακαλύψω ξανά τον εαυτό μου μακριά από το ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Ρότζερς, που είχε 18 συμμετοχές με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Τον Ιανουάριο αποδεσμεύτηκε από τη Λιντς μετά από μία περίοδο δανεισμού στη Στίβενεϊτζ. «Τα τελευταία 25 χρόνια φοβόμουν να δείξω ποιος είμαι. Το ποδόσφαιρο ήταν ο τρόπος για να κρατήσω το μυστικό μου. Μου έδινε περισσότερη χαρά από όση μπορούσα να φανταστώ και είμαι ευγνώμων για την καριέρα μου. Τώρα που αποκαλύφθηκε νιώθω ελεύθερος άνθρωπος και μπορώ να ζήσω τη ζωή μου», τόνισε.
aniwthoi.net
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ