2013-02-17 09:52:04
Φωτογραφία για ΤΖΙΜΠΟΥΡ : ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ παραμένει αισιόδοξος για την ανατροπή του 3-0 από τη Λεβάντε, ξεκαθαρίζοντας πως όσοι παίκτες του Ολυμπιακού δεν το πιστεύουν, είναι καλύτερα να μην κατέβουν στο γήπεδο.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν μία τραγική βραδιά την Πέμπτη στην Ισπανία, αφού ούτε και το... πιο τρελό σενάριο στις σκέψεις τους, δεν θα μπορούσε να τους φέρει αντιμέτωπους με ένα τόσο βαρύ σκορ. Το έργο τους πλέον μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο στον επαναληπτικό του "Γ. Καραϊσκάκης", παρ' όλα αυτά εξακολουθεί να υπάρχει η πίστη στις τάξης των ανθρώπων του Ολυμπιακού ότι μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή και να πάρει η ομάδα μία επική πρόκριση.

Όπως άλλωστε δηλώνει ο Ραφίκ Τζιμπούρ στην «Real», αν δεν το πιστεύουν αυτό οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου, θα είναι καλύτερα να μην αγωνιστούν καν στο δεύτερο παιχνίδι με τη Λεβάντε.

«Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά ναι, μπορούμε. Εγώ πιστεύω ακόμα στην πρόκριση. Πρέπει να πιστεύουμε όλοι μας. Αν δεν πιστεύουμε, ας μην παίξουμε. Καλύτερα να μην κατέβουμε στο γήπεδο. Προσωπικά πιστεύω πως με τον κόσμο μας στο Καραϊσκάκη, όλα τα μπορούμε», ήταν τα λόγια του «τρομοκράτη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ