2013-04-21 22:08:05
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο σχολίασε: «Ηταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει και περισσότερα γκολ. Στο ημίχρονο μάθαμε όλοι το αποτέλεσμα του αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ και πλέον μας έφυγε κάπως η πίεση από τα πόδια μας. Προσπαθήσαμε βέβαια το ίδιο καλά στο δεύτερο ημίχρονο και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Αλλά αυτό μικρή σημασία έχει από τη στιγμή που πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε από την αρχή».

Οσον αφορά όλη τη σεζόν, ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είπε: «Ηταν μία φανταστική χρονιά για εμάς, μετά από αρκετή δουλειά που κάναμε όλη τη σεζόν και φέραμε πολλές επιτυχίες στην ομάδα. Παίζαμε σε δύο διοργανώσεις συγχρόνως και έπρεπε να παρουσιάζουμε συνέχεια μία καλή ομάδα και παράλληλα να προσπαθούμε να βελτιώσουμε τους ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι το 1995 για να φτάνουν στο ίδιο επίπεδο με αυτούς του 1994.


Και η Superleague δεν ήταν καθόλου εύκολη για εμάς, γιατί ήταν ένα πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών και εμείς παίζαμε με παίκτες μικρότερους σε ηλικία, ενώ οι άλλες ομάδες έπαιζαν πολλές φορές με μεγάλους σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Αυτό που έχουμε καταφέρει είναι να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν, αφού έχουμε δουλέψει αρκετά με τους ποδοσφαιριστές του 1995. Αρκετές ομάδες έπαιζαν με διαφορετικές ηλικίες μέσα στη χρονιά, μόνο εμείς και ο Παναθηναϊκός ήμασταν σχεδόν στο ίδιο επίπεδο σε αυτό το θέμα. Εντάξει, είναι κάτι καλό για εμάς γιατί έτσι βελτιώνονται και οι ποδοσφαιριστές, αλλά είναι δύσκολο κάθε εβδομάδα να δίνεις συνέχεια ματς τελικούς και να είσαι πάντα στην πίεση».

Παράλληλα, για το μέλλον των παιδιών τόνισε: «Υπάρχει αρκετό ταλέντο σε αυτήν την ομάδα, αλλά το θέμα είναι πως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Νέων και πρώτης ομάδας και γι’ αυτό είναι δύσκολο να μπουν αμέσως στο κλίμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ