2013-04-22 12:03:05
Φωτογραφία για Επανεμφάνιση Βασιλάκου λίγες ώρες πριν από τη δίκη Τσοχατζόπουλου
“Επανεμφάνιση” Βασιλάκου λίγες ώρες πριν αρχίσει η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο μακροβιότερος Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών Ευάγγελος Βασιλάκος εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Τράγκα στον ΣΚΑΙ ,”Ελεύθερος Σκοπευτής”.

Δεν πρόσθεσε κάτι καινούργιο με όσα είπε, επέμεινε ότι όλες οι συμβάσεις εξοπλισμών είναι υπερτιμολογημένες και ανέφερε ότι ο ίδιος έκανε την δουλειά του όπως έπρεπε ,ενημερώνοντας τις πολιτικές ηγεσίες υπό τις οποίες υπηρέτησε στη θέση του διευθυντή ΓΔΕ.

Έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές ότι ο κ.Βασιλάκος γνωρίζει πολλά, αλλά δεν μπορεί να τα πει. Όπως και πολλοί δημοσιογράφοι οι οποίοι κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή από αγωγές πλουσίων πολιτικών και αξιωματούχων, που πριν ασχοληθούν με την πολιτική και κάποιοι με το υπουργείο Άμυνας, δεν ήταν καθόλου πλούσιοι . Φεύγοντας από τον Χολαργό βέβαια άρχιζαν πάλι να παριστάνουν τα “θύματα” και όποιος τολμήσει να ρωτήσει καν από που και πως προήλθε ο πλουτισμός “τιμωρείται”.

Αυτό έχει να αντιμετωπίσει και ο κ.Βασιλάκος, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Όσο για την θητεία του στην ΓΔΕ γνωρίζει ότι δέχεται πολύ σκληρή κριτική, γιατί προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα φθάνοντας στο άλλο άκρο: δεν υπέγραφε σχεδόν τίποτα. Κι αυτό προκάλεσε εξίσου σοβαρά προβλήματα στις Ένοπλες Δυνάμεις.
onalert.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ