2013-04-22 21:24:06
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΟΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣ... ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Ο Ολυμπιακός έκανε μια δυνατή προπόνηση κόντρα στον Πανελευσινιακό και όπως είπε ο προπονητής του, Γιώργος Μπαρτζώκας, πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στον «τελικό» με την Αναντολού Εφές.

«Η Ελευσίνα έχει κερδίσει όπως ξέρετε τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο του πρωταθλήματος τον τελευταίο μήνα. Στο μυαλό μας είναι πλέον η προετοιμασία για το παιχνίδι της Παρασκευής. Θέλαμε σήμερα να παίξουμε απλά για να κερδίσουμε. Θέλαμε να ξεκουράσουμε τον Λο, ο οποίος έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Κοιτάζουμε, όπως είπα τον επόμενο αγώνα».

Όσο για τις ήττες στην Τουρκία και το γεγονός πως η σειρά βρίσκεται στο 2-2 ο Έλληνας τεχνικός των ερυθρόλευκων είπε πως «είχαμε μεγάλη απογοήτευση την Παρασκευή. Νομίζω όλοι ήθελαν να παίξουμε πάλι την ίδια ημέρα με την Εφές. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι. Από τα τέσσερα ματς στα τρία θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας για να προκριθούμε στο φάιναλ-φορ».

Για την είδηση που θέλει τον Σάσα Βούγιασιτς να μένει εκτός ομάδας, ο Μπαρτζώκας υποστήριξε πως «είναι μία λεπτή ερώτηση. Νομίζω ο Βούγιασιτς είναι εκτός για πειθαρχικό παράπτωμα. Εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτούς που θα βρούμε εδώ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ