2013-04-22 22:31:03
Φωτογραφία για Δημιουργία, ξανά: Νέες θέσεις «εργασίας»
από το Γραφείο Τύπου

Επιτέλους, ανακοινώθηκαν μέτρα από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ανεργίας. Δημιουργούνται έξι νέες θέσεις αναπληρωτών υπουργών και μία ακόμα θέση υφυπουργού!

Έτσι στο «μικρό και ευέλικτο» κυβερνητικό σχήμα που σήμερα περιλαμβάνει 38 υπουργούς, αναπληρωτές και υφυπουργούς θα βρουν απασχόληση άλλοι 7 άνεργοι κομματικοί.

Όλοι μαζί θα πατάξουν τη γραφειοκρατία, αφού πρώτα «εξοπλίσουν» την θέση τους με νέο προσωπικό, συμβούλους και αρμοδιότητες. Ιδιαίτερες ελπίδες τρέφουμε για τους νέους αναπληρωτές υπουργούς: Μακεδονίας-Θράκης, (διότι ο υπουργός πάντα παραπονιόταν ότι δεν έχει ούτε αρμοδιότητες ούτε κονδύλια) και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, διότι ο κ. Μανιατάκης προφανώς χρειάζεται βοήθεια στην υποστήριξη των αργόμισθων υπαλλήλων – πελατών.

Η «Δημιουργία, ξανά!» θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τον επανασχεδιασμό ενός σύγχρονου κράτους στο οποίο οι «προσλήψεις» γίνονται ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες και οι αμοιβές ανάλογα με την αποτελεσματικότητα. Διότι τις νέες θέσεις αργόμισθων (υπουργών, συμβούλων, γραμματέων) δεν τις πληρώνει ο πρωθυπουργός από τον προσωπικό του λογαριασμό αλλά ο φορολογούμενος πολίτης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ