2013-05-16 14:20:40
Φωτογραφία για Αλλη μια πρωτιά για την Ελλάδα στον τομέα της τεχνολογίας - Χρυσό Αγαλματίδιο για την Ελληνική εταιρία RebelCrew Games στα Communicator Awards 2013
Άλλο ένα βραβείο για την Ελληνική εταιρία RebelCrew Games, ένα χρόνο μετά την περσινή τιμητική διάκριση στα Webby Awards 2012 για το Balliland XL. Αυτή τη φορά η εταιρία απέσπασε το χρυσό αγαλματίδιο Award of Excellence... στα Communicator Awards 2013 που διοργανώνονται από την International Academy of Visual Arts (IAVA) των Ηνωμένων Πολιτειών, στην κατηγορία Mobile Apps - Games. To αγαλματίδιο για αυτή τη χρόνια φέρει την υπογραφή του RS Owens παραγωγού των Oscars και των Emmy Awards.

Η IAVA αποτελείται από διακεκριμένα μέλη, αναγνωρισμένα διεθνώς για την επαγγελματική τους καριέρα και τα οποία εντάσσονται στην Ακαδημία κατόπιν πρόσκλησης και μόνο.

Τα Communicator Awards βραβεύουν κάθε χρόνο τους καλύτερους στους ακόλουθους τομείς: advertising, corporate communications, public relations, video, interactive, audio, online advertising/marketing, print, mobile, websites.


Στη 19η απονομή, το όνομα της RebelCrew Games αναρτάται δίπλα σε άλλες νικήτριες εταιρίες όπως οι Porche, Adobe, KLM, Bank of America, Tripadvisor, NASA και πολλές άλλες, ενώ κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 6000 αιτήσεις από όλο τον κόσμο.

H δεύτερη αυτή διάκριση μέσα σε ένα χρόνο καθιστά τη RebelCrew Games για μία ακόμα φορά ως την πρώτη Ελληνική εταιρία που διακρίνεται για το έργο της στα Communicator Awards, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα με την περσινή πρωτοποριακή διάκριση των Webby Awards.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Balliland XL έχει φτάσει τα 1,500,000 downloads ενώ το δεύτερο παιχνίδι της RebelCrew Games, το Max Awesome, πριν από μία εβδομάδα, ξεπέρασε τα 1,000,000 downloads και έφτασε το νούμερο 1 σε 22 χώρες.

Παίξε το Max Awesome δωρεάν ΕΔΩ (iPhone) και ΕΔΩ (Android).

Παίξε το Balliland XL δωρεάν ΕΔΩ (iPhone) και ΕΔΩ (Android).

Λίγα λόγια για τη RebelCrew Games

Η ελληνική εταιρεία RebelCrew Games ειδικεύεται στο Gamification με την δημιουργία εφαρμογών και παιχνιδιών για smartphones με έμφαση σε λειτουργικά Android και iOS. Οι εφαρμογές σχεδιάζονται ώστε να είναι εύχρηστες και διασκεδαστικές, προσφέροντας ξεκάθαρη αξία στον χρήστη και καλύπτοντας μεγάλο εύρος πελατών.

Η RebelCrew Games αναπτύσσει προϊόντα για τη παγκόσμια αγορά χρηστών συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας εντός και εκτός συνόρων. 

Στόχος της εταιρείας είναι να επενδύει σταθερά σε νέες ιδέες και νέους ανθρώπους εντός Ελλάδας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ