2012-04-04 09:11:05
Φωτογραφία για Απάντηση αναγνώστη που κατήγγειλε την EUROMEDICA
Καταρχήν καταγγελοντα αναγνώστη είναι βέβαιο ότι εισαι «αγανακτισμένος» εργαζόμενος σε διαγνωστικό! Τα όσα καταγγέλλεις ή είσαι εκτός τόπου και χρόνου...(αφορά: Αναγνώστης καταγγέλλει την EUROMEDICA)

ή είσαι εσύ αυτός ο ένας και μοναδικός που έκανε την καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας (γιατί μία καταγγελία έγινε και πηρέ η μπάλα όλη τη Euromedica) για να κερδίσουμε τι? Πρόστιμα σε βάρος του κάθε διαγνωστικού και κάθε κλινικής που δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την πληρωμή των μισθών μας και πιθανή ποινική δίωξη κατά των υπευθύνων, που θα αποφερει εσοδα μόνο στο ελληνικό δημοσιο και στους δικηγόρους!

Το ότι τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν να πληρώσουν από τον Οκτώβριο του 2010 και οφείλουν εκατομμύρια αν δεν το γνωρίζεις, ή το αμφισβητείς ειρωνικά , κάνε μια επίσκεψη στα λογιστήρια για να μάθεις! Δεν είμαστε φαρμακεία, που εξοφλήθηκαν ήδη! Τον ΕΟΠΠΥ πρεπει να καταγγειλεις φίλτατε κι όχι την EUROMEDICA.


Το ότι δεν πληρώνονται οι Τράπεζες και τα Leasing για να πληρώνονται οι μισθοί μας προφανώς δεν το γνωρίζεις. Το ότι δεν πληρώνονται κανονικά τα μισθώματα για να πληρώνουν τους μισθούς μας με κίνδυνο έξωσης (ήδη έχουν κοινοποιηθεί εξωστικές) προφανώς δεν το γνωρίζεις. Κι αν εξωθούν τα διαγνωστικά κέντρα θα μείνουμε όλοι άνεργοι αγαπητέ μου!

Δεν ειπες όμως ότι η καθυστερηση πληρωμης μισθων είναι 3 μήνες μόνο κι ότι δεν εγινε καμμία απολυση ή μειωση μισθου.

Υπάρχει βεβαία κι άλλη λύση ( που απεύχομαι), για να μην μας καθυστερούν τις πληρωμές των μισθών. Στις 14 Μάιου να προβεί η διοίκηση σε μείωση των μισθών 22% !! Πως σου φαίνεται αυτό? Έτσι θα μας πληρώνουν με συνέπεια και θα είμαστε όλοι και ειδικά εσύ «αγωνιστή» αναγνώστη πολύ ευχαριστημένοι!

Όσον αφορά τα σχόλια σου για επενδύσεις στο Αμπουνταμπι - Ντουμπαι και στην Αλβανία είσαι μάλλον λάθος πληροφορημένος. Καμμία επένδυση δεν έγινε ποτέ στο Ντουμπαι και όσον αφορά στην Αλβανία η επένδυση είχε λάβει χωρά προ πενταετίας και πλέον του ενός έτους έχει υπογραφει μνημόνιο αποχώρησης.

Και Τέλος όσον αφορά τα κακεντρεχή και κομπλεξικά σχόλια σου για τον υπεύθυνο κάποιων εργαστηρίων, καταρχήν σ’ενημερωνω, αν δεν το γνωρίζεις, ότι δεν είναι απλά υπεύθυνος. Πρέπει δε να σε πληροφορήσω ότι διατηρεί κι άλλες επιχειρήσεις που δεν αφορούν τα διαγνωστικά κέντρα. Και μια που γνωρίζω καλύτερα τα πράγματα από σένα, να τα βάλουμε λίγο στην θέση τους:

α) δεν κυκλοφορεί με πολλά πολυτελή αυτοκίνητα αλλά έχει μόνο ένα (το αγόρασε πριν 4 χρόνια με τα προσωπικά του εισοδήματα κι όχι από τον ιδρώτα σου φίλε μου), και μαλιστα με αποσυρση του παλαιοτερου αυτοκινητου του,

β) η συμμετοχή του στην νυχτερινή ζωή είναι όπως όλων των εργένηδων ανδρών. Οταν κι αν κάνει οικογένεια θα μείνει στο σπίτι του με την σύζυγο και τα παιδάκια του. (ή μηπως εσυ αν ήσουν εργενης, θα καθοσουν στο σπιτι σου κάθε βραδυ σαν μπακουρι?) Και ποιοι τα σπάνε κάθε τόσο στις μπουζουκερι? σε ποια δεκαετία ζεις? Δεν τα σπάνε πια στα μπουζούκια τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια!! Επίσης μάλλον δεν τον γνωρίζεις καλά, διότι πολύ σπανια πίνει περισσότερο από δύο ποτά! Η μήπως εννοείς όταν καλεί όλους τους εργαζόμενους κάποιων διαγνωστικών κέντρων και τους δεξιώνεται (την τελευταία φορά καταναλώθηκαν από τους ταλαιπωρημένους εργαζόμενους 130 μπουκάλια) ή όταν πληρώνει εξ’ιδίων για να διασκεδάσουν όλοι μαζί (εννοω με τους εργαζομενους) στις μπουζουκερι σε κάποιες περιστάσεις?

γ) αυτός ο «κακός» άνθρωπος αγόρασε ένα ακινητο πριν 10 χρόνια και κανένα αλλο (κάνε ερευνά στο υποθηκοφυλακείο) μένει δε σε μισθωμένο διαμέρισμα, εκτός αν εννοείς τις γονικές παροχές από τους ευκατάστατους γονείς του!

Πάντως το παραδέχεσαι ότι τώρα τελευταία είναι πιο διακριτικός στην DOLCE VITA, οπότε μάλλον παρακολουθείς στενά τη ζωή του και ίσως πρέπει να ρωτήσεις ψυχολόγο για το πιθανό σύνδρομο που σε διακατέχει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ύστερα από τα παραπάνω μπορείς να διαπιστώσεις ποιος είναι ανόητος και μωρός και ποιος θα έπρεπε να ντρέπεται ως έντιμος οικογενειάρχης και νέος άνθρωπος να καταφέρεται τόσο επιπόλαια εναντίον ενός ανθρώπου που πασχίζει να διατηρήσει ισορροπίες και δουλεύει όχι 8ωρα και 6ωρα όπως οι εργαζόμενοι στα διαγνωστικά, αλλά 12ωρα σε όλη του τη ζωή, με όλο το βάρος της ευθύνης που δεν είναι στις δικες σου πλάτες για να μπορείς κι εσύ έστω και έναντι ή με καθυστέρηση στην παρουσα κατασταση, να πληρώνεσαι για τις υπηρεσίες που παρέχεις βεβαίως.

Α και μην ξεχάσεις να απεργήσεις σήμερα Τετάρτη 4 Απρίλιου !!!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ