2013-05-31 14:06:25
Φωτογραφία για Ενδιαφέρον για αγορά της Ίντερ έναντ 300 εκ. από Ινδονησία!
Μεγιστάνας από την Ινδονησία ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ στον Μοράτι για την αγορά της Ίντερ, προσφέροντας 300 εκ.ευρώ για το πλειοψηφικό πακέτο και άλλα 60 για καλοκαιρινές μεταγραφές. Διαβάστε το story.

Μεγιστάνας από την Ινδονησία ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ στον Μάσιμο Μοράτι για την αγορά της Ίντερ, προσφέροντας 300 εκ.ευρώ για το πλειοψηφικό πακέτο και άλλα 60 για καλοκαιρινές μεταγραφές. Διαβάστε το story.

Καλοκαίρι που ίσως να φέρει και ιστορική αλλαγή σελίδας είναι το φετινό για την Ίντερ, με τον Έρικ Τόχιρ να διαπραγματεύεται άμεσα με τον Μοράτι προκειμένου να γίνει το νέο απόλυτο αφεντικό των Μιλανέζων.

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ινδονήσιος κροίσος έχει καταθέσει μία σούπερ προσφορά για να πάρει τα διοικητικά ηνία της Ίντερ, προσφέροντας το ποσό των 300.000.000 ευρώ για το 100% των μετοχών του Μάσιμο Μοράτι και δίνοντας δέσμευση για δαπάνη 60.000.000 ευρώ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.


Ο Τόχιρ δεν έχει κάποιο τελεσίγραφο στο αφεντικό της Ίντερ ενώ δεν λέει "όχι" και για την αγορά του 80% της ομάδας έναντι 260.000.000 ευρώ, με την προοπτική φυσικά να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

"Αυτή τη στιγμή δεν έχω την πρόθεση να πουλήσω την Ίντερ", δηλώνει από την πλευρά του ο πρόεδρος και ισχυρός άνδρας των "νερατζούρι", με την Gazzetta dello Sport να σημειώνει πως ο Μοράτι θα προτιμούσε να παραχωρήσει τώρα ένα ποσοστό μετοχών, 30% με 40%, και με έναν ορίζοντα 3ετίας να γίνει η μεταβίβαση και του υπόλοιπου "πακέτου" στον Τόχιρ.

Τα ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα υπογραμμίζουν δύο ακόμα στοιχεία που ίσως επηρεάσουν την τύχη των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο ανδρών.

Το πρώτο αφορά τα χρέη του συλλόγου που ανέρχονται σε 150.000.000 ευρώ (αν δεν τα καλύψει ο Τόχιρ τότε σε ενδεχόμενη πώληση της Ίντερ, ο Μοράτι θα πάρει "καθαρά" μόνο 150 και όχι 300.000.000 ευρώ) και το δεύτερο η επιθυμία του Μοράτι να δεσμεύσει τον Ινδονήσιο επιχειρηματία για την κατασκευή νέου σταδίου για τους Μιλανέζους.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προς Μπαστιά ο Μοδέστο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προς Μπαστιά ο Μοδέστο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ