2013-06-02 12:05:04
Φωτογραφία για Οι φτωχοί φτωχότεροι και φέτος από τον Κυριακάτικο Τύπο
O σάλος με την οικονομία αλλά και οι φτωχοί που γίνονται φτωχότεροι αλλά δεν μπορούν να ζήσουν αποκαλύπτεται στον Κυριακάτικο Τύπο με αρκετά δημοσιεύματα.

Το 'Πρώτο ΘΕΜΑ' αναφέρει ότι 'Ποιες οικογένειες της λίστας Λαγκάρντ καθαρίζουν με τις δήθεν δωρεές; Συνένοχοι ή βλάκες για το ρουσφέτι στους πλούσιους; Ερώτηση Παπαδημούλη στη Βουλή για την αποκάλυψη και ο Θεοχάρης δεν γνώριζε για τις υπηρεσίες...". Αποκαρδιωτικό το ΄ΒΗΜΑ της Κυριακής' που επιβεβαιώνει ότι "Παγιώνονται οι φόροι για εισοδήματα αλλά και περιουσία-'Έκτακτη εισφορά για άλλα δύο χρόνια ακόμα και βλέπουμε-Μόνιμο και το χαράτσι στα ακίνητα από 1-2%, γλυτώνουν οι αγρότες αλλά πληρώνουν οι αστοί για τα κτήματα" @Η 'ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ' καταγράφει ότι "Μπόνους σε εργαζόμενους που καταγγέλλουν διαφθορά-Στον Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με νομοθετική ρύθμιση που προωθείται" για την...ρουφιανιά που συνεχίζεται. Το 'ΕΘΝΟΣ της Κυριακής' προσθέτει ότι "Το Γαλλογερμανικό σχέδιο που θα συζητηθεί στην συνάντηση κορυφής του Ιουνίου-New deal για την ανεργία και άρση βαρών 50 δις από το Ελληνικό χρέος-Δήλωση Στουρνάρα που λέει ότι Επιμήκυνση και μείωση των επιτοκίων αλλά όχι στο νέο κούρεμα" και μετά βλέπουμε τι θα συμβεί...


@Ο Έλεύθερος ΤΥΠΟΣ' συμπληρώνει ότι "Έχει πλήρη οδηγό για τους φορολογούμενους-Ξεκλειδώστε τους γρίφους της φορολογικής δήλωσης-Τι πρέπει να προσέξετε στην ηλεκτρονική υποβολή και τι ισχύει για τους 18ρηδες-Πως θα αποφύγετε τις παγίδες των τεκμηρίων και τις επιβαρύνσεις που κρύβουν οι φετινές αλλαγές". Η Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προκρίνει ότι "Αδυναμία ανάπτυξης και κενό χρηματοδότησης ταράζουν τα αισιόδοξα όνειρα της Κυβέρνησης-Οι εφιάλτες του Στουρνάρας-Στα 22 δις ΕΥΡΏ η μαύρη τρύπα για το 2015 και φυσικά το 2016".

@Η 'Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' υπογραμμίζει αποκαλύπτοντας ότι "Οι 15 φοροαπαλλαγές που θέλει να καταργήσει η Τρόικα και οι ευπαθείς ομάδες στο απόσπασμα-Το σχέδιο για την επιβολή φόρου εισοδήματος σε όλα τα επιδόματα και τις συντάξεις των αναπήρων, τριτέκων και φυσικά των πολυτέκνων". Το 'ΠΑΡΟΝ Κυριακής' επισημαίνει ότι "Σύρθηκε η Κυβέρνηση από το τελεσίγραφο του ΕΒΡΑΙΚΟΎ λόμπι-Γενοκτονία παραλίγο της Ν.Δ.-Έκρηξη Σαμαρά προς Βενιζέλο και Κουβέλη που ήθελαν να διαλυθεί η κοινοβουλευτική του ομάδα-Καμία αναφορά δεν υπήρχε στην αρχική διάταξη για την Γενοκτονία που έχει αναγνωρίσει η Βουλή".

@Με τίτλο: "Τα ψέματα της Ρεπούση!" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Κορυφαίοι ιστορικοί απαντούν με στοιχεία και ντοκουμέντα σε όσα υποστηρίζει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και καθηγήτρια. Στη Realnews αρθρογραφούν ο Σαράντος Καργάκος και ο Κωνσταντίνος Φωτιάδης. Ο Σ. Καργάκος, ιστορικός-συγγραφέας, αναφέρει: "Στην κ. Ρεπούση απαντά ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός", ενώ ο Κ. Φωτιάδης, καθηγητής Ιστορίας του Νέου Ελληνισμού, αναφερόμενος στην καθηγήτρια σημειώνει: "Περιμένω τη γραπτή συγγνώμη της. Ενας αληθινός ιστορικός αυτό θα έκανε". Επίσης, στο πολυσέλιδο αφιέρωμα για τη Μ. Ρεπούση, μπορείτε να διαβάσετε για "τη γρήγορη διαδρομή της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ προς την καθηγητική έδρα και για τις αμφισβητούμενες ακαδημαϊκές της ''επιδόσεις''". Τέλος το ΆΡΘΡΟ΄καταλήγει ότι "Σε αναζήτηση ΔΕΚΟ για κλείσιμο βρίσκεται η Κυβέρνηση ώστε να επιτύχει το χρονοδιάγραμμα απολύσεων-Ξαφνικός θάνατος ΔΕΚΟ-Σε δαίδαλο υπουργικών αποφάσεων και γραφειοκρατίας κολλάνε οι προγραμματισμένες απολύσεις στο Δημόσιο".

greekmme.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ