2013-06-17 01:49:03
Φωτογραφία για Το πάρτι του νταμπλούχου Παναθηναϊκού στο OAKA - Δείτε φωτο
Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε από παίκτες και οπαδούς του Παναθηναϊκού η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στο μπάσκετ σε ένα φλεγόμενο γήπεδο όπου επικρατούσε ενθουσιασμός, ενώ ξεχώρισε το συγκινητικό αντίο του Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Οι φίλοι του τριφυλλιού έδωσαν το βροντερό παρών σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, ενώ επιφύλαξαν ξεχωριστή υποδοχή σε κάθε παίκτη ξεχωριστά, αλλά και τον αρχιτέκτονα του φετινού ντάμπλ, Αργύρη Πεδουλάκη.

Την αποθέωση γνώρισε και το τοτέμ της ομάδας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος παραμένει ο αρχηγός της ομάδας στις καρδιές των φιλάθλων.

Εξαιτίας της θλιβερής κατάληξης που είχε ο τελευταίος αγώνας του ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, αγωνιστική δράση δεν υπήρχε, παρά μόνο ένα δεκάλεπτο ματς μεταξύ των παικτών των πρωταθλητών στο οποίο δεν υπήρξε νικητής αλλά πολλά καρφώματα και τρίποντα.

Συγκίνηση για τον Κώστα Τσαρτσαρή


Ξεχωριστή στιγμή της βραδιά η βράβευση του Κώστα Τσαρτσαρή που υπηρέτησε τους πράσινους για έντεκα χρόνια και αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. «Εδώ είναι σήμερα η μέρα του Κώστα. Ένα μεγάλο χειροκρότημα, αυτό τα λέει όλα», είπε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, ενώ ο Τσαρτσαρής ανέφερε: «Ευχαριστώ για αυτά τα 11 καταπληκτικά χρόνια στην ομάδα. Ζήσαμε πολλές χάρες, λιγότερες λύπες. Ευχαριστώ για την στήριξη, όχι μόνο προς το πρόσωπό μου, αλλά και γενικά σε όλη την ομάδα. Το τμήμα αποτελεί το καμάρι του Παναθηναϊκού. Για πάντα θα είστε οικογένειά μου».

Η απονομή

Μετά από τα... προεόρτια ήρθε το κυρίως πιάτο με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη, να δίνει μετάλλια στους παίκτες και το τεχνικό τιμ και να παραδίδει το τρόπαιο στον αρχηγό, Δημήτρη Διαμαντίδη ο οποίος το σήκωσε στον ουρανό του ΟΑΚΑ .

Βέβαια η γιορτή για τους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τελειώνει εδώ, καθώς θα συνεχίσουν τη διασκέδασή τους παραδοσιακά στα μπουζούκια.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ