2013-06-21 09:29:48
Φωτογραφία για Νέα σειρά Satellite L της Toshiba
Με την παρουσίαση της νέας σειράς laptop ψυχαγωγίας Satellite L, η Toshiba Europe GmbH προσθέτει μια ακόμη επιλογή στο διαρκώς αυξανόμενο ετήσιο portfolio της των οικονομικών φορητών υπολογιστών στο νέο design. 

Προσφέροντας λειτουργίες τελευταίας τεχνολογίας, όπως η «από τη μια άκρη στην άλλη» οθόνη αφής, η σειρά Satellite L συνδυάζει την άνεση και την ευχρηστία, με εντυπωσιακές επιδόσεις. Οι Ευρωπαϊκές πωλήσεις της νέας σειράς L, θα ξεκινήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2013.

Λεπτοί  υπολογιστές με νέα βελτιωμένη όψη

«Η σειρά laptop Satellite L καλύπτει όλες τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών υπολογιστή, δίνοντας τους τη δυνατότητα να εκτελούν εύκολα τις καθημερινές εργασίες υπολογιστή , και παρέχοντας τους την ευκαιρία να απολαύσουν πολυμέσα υψηλής ποιότητας και τη δημιουργία υλικού», δήλωσε ο κ. Βασίλης Σύκαλος, Country Manager της Toshiba, Greece and Cyprus, Digital Products & Services.. «Προσφέρουμε τη νέα σειρά L σε τρία διαφορετικά μεγέθη οθόνης. Το μικρότερο Laptop, παρότι είναι μόλις 24 mm και έχει βάρος μόνο 2 kg, διαθέτει μια εντυπωσιακή ευρεία οθόνη HD. 


Όλα τα μοντέλα  είναι διαθέσιμα στις διαστάσεις 43.9 cm (17.3”), 39.6 cm (15.6”) και 35.8 cm (14.1”), και έχουν σχεδιαστεί σε μοντέρνο design. Οι διαφορετικές εκδοχές υπολογιστών βγαίνουν σε ποικιλία χρωμάτων, όλα με γυαλιστερό φινίρισμα που ταιριάζει με το πληκτρολόγιο, που έχει γυαλιστερό πλαίσιο και matt πλήκτρα. Τα μοντέλα L40t, L40Dt, L50t, και L50Dt βγαίνουν σε ένα κομψό ασημένιο χρώμα και είναι εξοπλισμένα με μια εξελιγμένη «από άκρη σε άκρη» οθόνη αφής. 

Η λειτουργία Split Screen Utility της Toshiba αποτελεί ένα ακόμη χρήσιμο εργαλείο για εύκολη πλοήγηση στην οθόνη αφής. Διευκολύνει τους multitasking χρήστες, οργανώνοντας στη σειρά τα ενεργά παράθυρα στην ευρεία οθόνη του υπολογιστή. Ο έλεγχος και η πλοήγηση στο laptop γίνεται μια ευχάριστη ασχολία, όπως είναι η χρήση smartphone ή tablet.

Υψηλών  επιδόσεων ψηφιακή επικοινωνία

Η νέα σειρά Satellite L είναι βελτιστοποιημένη, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαύσουν τη ψηφιακή ψυχαγωγία, που είναι δυνατή χάρη στους επεξεργαστές υψηλών επιδόσεων, συμπεριλαμβανομένων των εκδοχών χαμηλής κατανάλωσης για τα μοντέλα διάστασης 24 mm. Οι τεχνολογίες NVIDIA® Optimus™ και  AMD Enduro™ προσφέρουν αυτόματα στους χρήστες μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν οι ίδιοι τις ρυθμίσεις. 

Οι συγκεκριμένες τεχνολογίες βελτιώνουν τις επιδόσεις των notebooks, χωρίς όμως να επεμβαίνουν στις εργασίες των χρηστών. Για μια βελτιωμένη εμπειρία πολυμέσων, όλα τα μοντέλα της σειράς L είναι εξοπλισμένα με στερεοφωνικά ηχεία Onkyo και διαθέτουν το λογισμικό DTS Sound™ audio enhancement, το οποίο μεταδίδει εντυπωσιακό ήχο, έντονα μπάσα, και πιο εύηχα φωνητικά. 

Η παρακολούθηση ταινιών και άλλου οπτικού υλικού είναι πάντα μια ευχάριστη εμπειρία στην νέα σειρά υπολογιστών L, καθώς όλα τα μοντέλα διαθέτουν flat HD οθόνη ή HD+ ευρεία οθόνη με οπίσθιο φωτισμό LED. Η HD+ οθόνη η οποία ανήκει στους μεγάλου μεγέθους υπολογιστές της σειράς L (17.3”), επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν ταινίες και φωτογραφίες, ακόμα και αν είχαν δημιουργηθεί αρχικά σε διαφορετικό format από την ανάλυση HD. Οι οθόνες της σειράς L, είναι διαθέσιμες και με το χαρακτηριστικό να μην αντανακλούν,  το οποίο βοηθά στον περιορισμό των πιθανών κατοπτρισμών.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ