2013-06-21 09:30:04
Φωτογραφία για ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ... ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ Ο ΒΡΕΝΤΖΟΣ
Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Γιάννης Βρέντζος και από την ερυθρόλευκη διοίκηση δεν προέκυπτε καμία πληροφόρηση για το ταξίδι του στη Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά της η "SportDay", ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε συναντήσεις (παρουσία ίσως και των Καρεμπέ, Ισά) με μάνατζερ στη Γαλλία και δεν είχε να κάνει μόνο με την περίπτωση του Γιοάν Μολό.

Οι ερυθρόλευκοι – μέσω του Πιερ Ισά – έχουν έχει κάνει τις απαραίτητες επαφές για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό της Νανσί, χωρίς να υπάρξει κάποια σπουδαία εξέλιξη τις τελευταίες μέρες.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι συναντήσεις του Βρέντζου στη Γαλλία αφορούσαν για ποδοσφαιριστές από την Παρί Σεν Ζερμέν (έχουν ακουστεί οι Σισοκό, Μποντμέρ και Σαντόμ), την Μαρσέιγ (για τον Αμαλφιτανό) και τη Μονακό, η οποία θα κάνει αλλαγές στο ρόστερ της. Επίσης, τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε για τον Μπράατεν της Τουλούζ, αλλά η διοίκηση διέψευσε τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Σε κάθε περίπτωση, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού συνεχίζουν τις επαφές τους για να μην μείνει στάσιμος ο μεταγραφικός σχεδιασμός τους και, παρόλο που υπάρχουν δυσκολίες για τον Μολό και βρίσκονται εν αναμονή του Βερδού, μιλούν και με άλλους παίκτες για παν ενδεχόμενο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα σειρά Satellite L της Toshiba
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα σειρά Satellite L της Toshiba
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ