2013-07-18 18:36:11
Φωτογραφία για ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ... ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ Ο ΠΑΟΚ
Δικαίωση για την Φενέρμπαχτσέ στο CAS, όπως ενημέρωσε η τουρκική ομάδα το Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης στο οποίο είναι εισηγμένη. Εξέλιξη η οποία φέρνει τον ΠΑΟΚ ξανά στους αδύναμους στην κλήρωση της Παρασκευής.

Με ανακοίνωσή της προς το τουρκικό χρηματιστήριο, η Φενέρμπαχτσέ ενημέρωσε για την δικαίωσή της από το Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

"Το CAS μπλόκαρε την απόφαση της UEFA να αποκλείσει τη Φενέρμπαχτσε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για 2 χρόνια".

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση επιβεβαιώνει τον πρόεδρο της Φενέρ, Γιλντιρίμ Αζίζ, ο οποίος υποστήριξε νωρίτερα ότι η ομάδα του επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από το CAS.

Ουσιαστικά το CAS ανακοίνωσε ότι μετά από συμφωνία της UEFA και των πλευρών που προσέφυγαν στο CAS, οι αποφάσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας "παγώνουν" μέχρι να αποφασίσει οριστικά το Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης. Έτσι η Φενέρ (που ενδιαφέρει άμεσα τον ΠΑΟΚ) θα είναι στην αυριανή κλήρωση.


Η είδηση βέβαια σκόρπισε ενθουσιασμό στους παίκτες του τουρκικού συλλόγου με τον Ντιρκ Κάιτ να πανηγυρίζει μέσω twitter.

Αντίθετα η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα βρίσκεται στην κλήρωση της (18/07, 13:00) οριστικά στους... ανίσχυρους, αφού χωρίς την Φενέρ, στην κληρωτίδα θα έμπαινε η Μπούρσασπορ η οποία είχε χαμηλότερη βαθμολογία από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ισχυροί

Λιόν 95.800

Ζενίτ 70.766

Αϊντχόφεν 64.945

Μέταλιστ 62.451

Φενέρμπαχτσε 46.400

Ανίσχυροι

ΠΑΟΚ 28.800

Ζάλτσμπουργκ 28.075

Νόρτζελαντ 14.900

Γκρασχόπερ 7.285

Ζούλτε Βάρεγκεμ 6.880
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ