2013-08-01 13:19:48
Φωτογραφία για Φαβορί ο Άγκερ για την Μπαρτσελόνα
Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Μπαρτσελόνα με τους Ντάνιελ Άγκερ και Νταβίντ Λουίζ να είναι οι επικρατέστεροι. Ωστόσο, σύμφωνα με τα καταλανικά δημοσιεύματα φαίνεται πως οι Καταλανοί καταλήγουν αμυντικό της Λίβερπουλ.

Η Μπαρτσελόνα αναζητεί έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνας, ο οποίος όμως θα έχει και καλή τεχνική κατάρτιση με τη μπάλα στα πόδια. Οι δύο παίκτες που ήταν φαβορί για την καταλανική άμυνα είναι ο Ντάνιελ Άγκερ της Λίβερπουλ και ο Νταβίντ Λουίζ της Τσέλσι.

Σύμφωνα ωστόσο με την καταλανική "Sport" ο Ντάνιελ Άγκερ είναι ο παίκτης που τελικά καταλήγουν οι "μπλαουγκράνα", θεωρώντας πως η περίπτωση του Βραζιλιάνου της Τσέλσι είναι πολύ πιο δύσκολη από αυτή του Δανού.

Νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα είχε κινηθεί χωρίς επιτυχία για την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα, αλλά και για τον Νταβίντ Λουίζ με την Τσέλσι όμως να μη δέχεται να συζητήσει καμία πρόταση κάτω από τα 40.000.000 ευρώ.


Ο 28χρονος, Άγκερ έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για τη Λίβερπουλ και σίγουρα δεν είναι στόχος του η αποχώρηση από την ομάδα, όμως η Μπαρτσελόνα μπορεί να δελεάσει με μια καλή πρόταση τον διεθνή Δανό αμυντικό.

Πάντως αν τελικά κινηθεί η Μπαρτσα για την απόκτηση του παίκτη, αυτό θα γίνει τις προσεχείς μέρες, καθώς ο νέος τεχνικός, Χεράρδο Μαρτίνο περιμένει το τελευταίο κομμάτι για να ολοκληρωθεί το παζλ της ομάδας και να μπορέσει να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη νέα σεζόν που αρχίζει στις 17/8.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ