2013-08-01 15:10:04
Φωτογραφία για Επίσκεψη Μ. Κεφαλογιάννη στο δήμο Μαλεβιζίου
Το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκη επισκέφτηκε ο βουλευτής Ηρακλείου Μ. Κεφαλογιάννης, με σκοπό να ενημερωθεί για ...τα τρέχοντα θέματα του Μαλεβιζίου. Στη συνάντηση, συζητήθηκαν όλα τα σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι εκκρεμότητες, τα προβλήματα αλλά και όσα προγραμματίζει η δημοτική αρχή. Ο κ. Μ. Κεφαλογιάννης μάλιστα, είχε τηλεφωνικές επαφές με στελέχη αρμοδίων υπουργείων ενώ δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στις προσπάθειες που καταβάλει η δημοτική αρχή για την ανάπτυξη του δήμου.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Μανόλη Κεφαλογιάννη για το ενδιαφέρον που δείχνει για το Μαλεβίζι και για τη σημαντική βοήθεια που παρέχει στη δημοτική αρχή, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει να αποτελεί ένα βασικό υποστηρικτή των προσπαθειών ανάπτυξης του Μαλεβιζίου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο γεν. γραμματέας του δήμου Γ. Μανουσάκης, οι αντιδήμαρχοι Άρης Σαλούστρος, Θ. Κύρκος και Γ. Αεράκης και ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φ. Σαββάκης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ