2013-08-02 18:17:05
Φωτογραφία για Ένα σχεδόν μήνα πριν τη δίκη: Νέες απειλές κατά της ζωής του πρώην υπαλλήλου του αμαρτωλού συνεταιρισμού των εφοριακών Θεσσαλονίκης
Όπως επανειλημμένα έχουμε δημοσιεύσει, ορίστηκε η δίκη του πρώην υπαλλήλου κατά των εφοριακών υπαλλήλων του... αμαρτωλού συνεταιρισμού των εφοριακών της Θεσσαλονίκης. Ενός συνεταιρισμού που εθεωρείτο ο προθάλαμος της πολιτικής καθότι εκεί θήτευσαν συνδικαλιστές εφοριακοί υπάλληλοι που είχαν στόχο την πολιτική. Ο επόμενος στόχος ήταν η βουλευτική έδρα και οι υπουργικοί θώκοι καθώς και μεγάλες κρατικές πολιτικές θέσεις στην ευρύτερη λειτουργία του Δημοσίου Τομέα.

Στις 16 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους (2013) θα καθίσουν στο ειδώλιο το επταμελές διοικητικό συμβούλιο μαζί με το τριμελές εποπτικό συμβούλιο για μη καταβολή αποζημίωσης και δεδουλευμένων στον πρώην υπάλληλο του συνεταιρισμού.

Παρόλο που η υπόθεση έχει πάρει τον δικαστικό δρόμο, οι απειλές κατά της ζωής του πρώην υπαλλήλου συνεχίζονται. Μετά την ευθέως φραστική απειλή κατά της ζωής του, από μισθωμένο σωματοφύλακα της νύχτας, τώρα έρχεται η έμμεση απειλή από εφοριακούς υπαλλήλους και συγκεκριμένα από τον Κ.Π. ο οποίος του επισημαίνει την προσοχή για τυχόν τροχαίο δυστύχημα.


Είναι απορίας άξιο η θρασυδειλία αυτών των ανθρώπων που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι από τη στιγμή που πλέον που η υπόθεση έχει φτάσει στα χέρια της δικαιοσύνης ακόμα και η απώλεια της ζωής του πρώην υπαλλήλου δεν πρόκειται να σταματήσει τις δίκες.

Το υλικό πλέον που βρίσκεται στα χέρια του δικηγόρου του και της οικογένειας του για αυτή την υπόθεση, καθώς και αποδεικτικά στοιχεία για τη δράση πληθώρας εφοριακών που εμπλέκονται στην υπεξαίρεση χρημάτων του συνεταιρισμού, θα αποσταλούν άμεσα στον αρμόδιο εισαγγελέα σε περίπτωση αιφνίδιου θανάτου με οποιοδήποτε τρόπο (τυχαίο ή όχι) του ενάγοντα.

Θα έλεγε κανείς ότι η διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας του ενάγοντα θα έπρεπε να είναι η πρωταρχική έννοια των κατηγορουμένων μιας και το αντίθετο θ’ άνοιγε τους ασκούς του Αιόλου για δεκάδες εφοριακούς νυν και πρώην.

Newssalonika.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ