2013-08-04 21:00:08
Φωτογραφία για Η Nissan βγάζει σε κυκλοφορία στην Ιαπωνία, το πρωτότυπο New Mobility
Στο πλαίσιο προώθησης της βιώσιμης κινητικότητας θα διατεθούν προς ενοικίαση 6 οχήματα του New Mobility μέσω της Nissan Car Rental Solutions, στην Ιαπωνία.

Η Nissan ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει, μέσω ενοικίασης, έξι οχήματα του πρωτότυπου New Mobility στην Ιαπωνία, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο την αυλαία σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία βιώσιμης κινητικότητας. Η ενοικίαση αυτών των ιδιαίτερων πρωτοτύπων, θα γίνει στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος για την βιώσιμη κινητικότητα, που διοργανώνει το Υπουργείο Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Τουρισμού της Ιαπωνίας.

Η ενοικίαση των συγκεκριμένων αυτοκινήτων ξεκινά με την έναρξη του Setouchi Triennale, ενός δημοφιλούς φεστιβάλ στην Ιαπωνία, που διεξάγεται από τις 20 Ιουλίου, δίνοντας στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να βιώσουν μια συναρπαστική μετακίνηση, ενοικιάζοντας κάποιο από τα 6 πρωτότυπα New Mobility της Nissan.


Το New Mobility της Nissan, προσδίδει μια εντελώς νέα διάσταση στην έννοια της μετακίνησης, καθώς είναι ιδανικό για ατομικές μετακινήσεις, οδηγείται και σταθμεύει πανεύκολα, ενώ έχει και μηδενικούς ρύπους. Συγκριμένα, πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα, που τροφοδοτείται από μπαταρίες ιόντων λιθίου, με βάρος μόλις 490 κιλών, ενώ η τελική του ταχύτητα προσεγγίζει τα 80 χλμ / ώρα.

Με την παραπάνω ενέργεια, η Nissan αποδεικνύει έμπρακτα την πίστη της στο όραμά για την βιώσιμη κινητικότητα, δημιουργώντας καινοτομίες και τεχνολογίες που προσφέρουν απτά οφέλη στον οδηγό και τους επιβάτες των οχημάτων της. 
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ