2013-08-04 21:00:10
Φωτογραφία για Η Ελληνίδα που καίει καρδιές στο εξωτερικό (φωτό)
Το όνομά της είναι Marie Avgeropoulous, γεννημένη στον Καναδά με ελληνική καταγωγή.Έγινε γνωστή για τις συμμετοχές της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, ενώ τώρα τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται πάνω της για την ερωτική σχέση της με τον έτερο πρωταγωνιστή του Twilight, τον «λυκάνθρωπο» Taylor Lautner.

Έντονες ήταν οι φήμες για το νέο ρομάντσο καθώς οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στην ταινία Tracers που αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2014 και αυτόπτες λένε ότι η χημεία τους είναι έντονη τόσο μπροστά από τις κάμερες όσο και πίσω από αυτές.

Νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο οι δυο τους εθεάθησαν στο θέατρο, ενώ η Avgeropoulos λόγω ατυχήματος στο πόδι κράταγε πατερίτσες. Όταν δεν μπόρεσε να ανέβει τις σκάλες μόνη της, εκείνος τη φόρτωσε στον ώμο του και την ανέβασε δείχνοντας πόσο τζέντλεμαν και περιποιητικός είναι μαζί της.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους πέτυχε μαζί να περπατάνε χέρι χέρι και να απολαμβάνουν την απογευματινή τους βόλτα στη Νέα Υόρκη χωρίς να φοβούνται τα αδιάκριτα βλέμματα, μάλλον δείχνοντας έτοιμοι να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ