2013-09-16 19:35:34
Φωτογραφία για Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΙ Σ.Ζ. *PHOTOS*
Διαβάστε τις δηλώσεις του κ. Μίτσελ και του Κώστα Μήτρογλου, πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Ολυμπιακού μας στο UEFA Champions League.

Αναλυτικά ο κ. Μίτσελ μίλησε:

Για τα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα σε αντίθεση με την Παρί που έχει μόνο την προσθήκη του Καβάνι, και κατά πόσο θα επηρεάσει αυτό το ματς της Τρίτης:

«Έχει αλλάξει μόνο έναν παίκτη αλλά και έχει αλλάξει και προπονητή και αυτό είναι επίσης σημαντικό. Σίγουρα θα είναι το ίδιο καλός όσο και Αντσελότι αλλά όσο καλός και να είναι, είναι σίγουρα μια σημαντική αλλαγή, και θα πρέπει να προσαρμοστεί με την νέα του ομάδα, αλλά και οι παίκτες μαζί του, και σε αυτό είμαστε ισοπαλία. Το να αλλάζεις πολλούς παίκτες είναι σίγουρα μια σοβαρή αλλαγή αλλά το ίδιο σημαντικό είναι και η αλλαγή προπονητή».

Σχετικά με την εικόνα που υπάρχει εδώ στην Ελλάδα για την «πλούσια» Παρί:

«Είναι μια πάρα πολύ καλή εικόνα όταν την βλέπουμε σε HD (εικόνα υψηλής ευκρίνειας)
. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά την Παρί κυριώς γιατί είναι η δουλειά μας αλλά και γιατί είναι μια πολύ σημαντική ομάδα. Μια από τις πιο γνωστές ομάδες του κόσμου, με παίκτες πολύ μεγάλα αστέρια και με το ποδόσφαιρό της αναγνωρισμένο παγκοσμίως. Έχουμε μια πλήρη εικόνα της, όμως αυτό δεν είναι αρκετό, γιατί στο ποδόσφαιρο αυτοί που διατάζουν είναι οι ποδοσφαιριστές».

Για το αν θα αλλάξει την τακτική του σχετικά με αυτή που χρησιμοποιεί στο πρωτάθλημα:

«Δεν μπορούμε να το κάνουμε, είμαστε σχεδιασμένοι να παίζουμε με αυτό τον τύπο παιχνιδιού και δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε, θα είμαστε όσο πιο πολύ επιθετικοί και δυνατοί μπορούμε και μας επιτρέπει το παιχνίδι. Όπως είμαστε και στο ελληνικό πρωτάθλημα έτσι θα παίξουμε και αύριο, και πολλές φορές όταν είμαστε επιθετικοί αυτό μας φέρνει θετικά αποτελέσματα και αυτό ελπίζουμε να γίνει και αύριο. Έτσι θα παίξουμε λοιπόν και θα κάνουμε τον Σίλβα να κυνηγά τον Μήτρογλου και όχι το αντίθετο».

Για το αν ο Μπονγκ θα είναι στη διάθεσή του για το παιχνίδι:

«Σε λίγη ώρα έχουμε προπόνηση και θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Η αλήθεια είναι ότι το πόδι του είναι ακόμα λίγο πρησμένο αλλά μέχρι αύριο έχουμε 24 ώρες και ελπίζουμε να έχει επανέλθει».

Σχετικά με το τι συμβουλές θα δώσει στους παίκτες του από την μεγάλη του εμπειρία στα ευρωπαϊκά ματς:

«Δεν μου αρέσει να δίνω συμβουλές γιατί πιστεύω ότι οι παίκτες μου έχουν μεγάλη εμπειρία για να μπορούν να διαχειριστούν ένα τέτοιο παιχνίδι όπως το αυριανό. Αύριο είναι ένα πολύ σπουδαίο ματς για εμάς και όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, και το γήπεδο θα έχει περίπου 35 χιλιάδες κόσμο που θα είναι στο πλευρό μας. Είναι ένα ματς γοήτρου και όλοι οι παίκτες θέλουν να το χειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτό το κίνητρο που έχουμε για το αυριανό παιχνίδι, η θέληση και η ανυπομονησία όλων των παικτών μου να πάρουν μέρος σε αυτό το ματς, πιστεύω πως είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς που θα εξισσοροπήσει την κατάσταση και θα μας οδηγήσει σε ένα θετικό ενδεχόμενο.

Είναι πολύ μικρή η εμπειρία μου σαν προπονητής του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως βλέπω την ομάδα μου πολύ έτοιμη και ανυπόμονη για το αυριανό παιχνίδι, να έχει πάρα πολύ μεγάλη θέληση για νίκη και έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Παρόλο το σεβασμό και τον θαυμασμό προς την Παρί Σεν Ζερμέν έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

Για το αν θα κυνηγήσει τη νίκη ή του αρκεί σαν αποτέλεσμα και η ισοπαλία:

«Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος ποτέ δεν πάμε για την ισοπαλία, πάντα μπαίνουμε για τη νίκη. Όσο κι αν θαυμάζουμε την Παρί αυτός είναι ο στόχος μας και για το αυριανό ματς και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.

Το ποδόσφαιρο μου έχει μάθει μέχρι τώρα ότι όποιος στοχεύει στην ισοπαλία είναι σαν να προσκαλεί την ήττα οπότε κι εμείς θα πάμε μόνο για την νίκη».

Για το αν έχει σχεδιάσει ειδική αντιμετώπιση για το Ιμπραΐμοβιτς:

«Δεν ξέρω αν έχω αρκετά πλάνα έτοιμα για να αντιμετωπίσω τον Ιμπραΐμοβιτς τον Καβάνι και όλους τους πολύ καλούς παίκτες της Παρί. Έχω ένα πλάνο αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετό. Φανταστείτε να έλεγα εδώ ότι έχω σχεδιάσει ένα πλάνο για να αντιμετωπίσω τον Ιμπραΐμοβιτς και να έβαζε όλα τα γκολ ο Καβάνι, δεν θα ήταν αρκετά καλό αυτό το πλάνο».

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το ματς και τι έχει ο Ολυμπιακός που δεν έχει η Παρί που μπορεί να δώσει την νίκη στην ομάδα του;

«Παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε μια πάρα πολύ μεγάλη θέληση, προσδοκία και φιλοδοξία για το αυριανό ματς, δεν ξέρω αν είναι αρκετό, όμως θέλουμε πάρα πολύ την νίκη. Επίσης θέλουμε να διαπιστώσουμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε τον πολύ καλό ρυθμό που έχουμε στο πρωτάθλημα και απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο όπως η Παρί. Αν ήμουν μέλος της Παρί πάντως δε θα ήμουν ήσυχος για το αυριανό ματς».

Από την πλευρά του ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε:

Για το αν υπάρχει μυστικό ώστε να πετύχει ο Ολυμπιακός το στόχο του:

Να κάνουμε αυτό που θα μας πει ο προπονητής μας. Είναι αναγκαίο να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Σε αυτό το επίπεδο εάν δεν είσαι, μπορείς να πάθεις ζημιά πολύ γρήγορα. Εμείς θα κοιτάξουμε να δώσουμε το 100% μας, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αυτό που θέλουμε.

Για τις αδυναμίες και τα τρωτά σημεία της Παρί:

Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Σε κάθε θέση έχουν ορισμένους από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας.

Για το αν θα βοηθήσουν τα δύο συνεχόμενα χατ τρικ που έχει πετύχει στο να είναι σε καλή κατάσταση και για το αν έχει «δέσει» με τον Σαβιόλα:

Το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε δύο μεγάλες νίκες και όχι ότι πέτυχα εγώ αυτά τα 6 γκολ. Σημασία έχει ότι νίκησε η ομάδα. Αυτό θέλουμε, να νικά ο Ολυμπιακός. Με τον Σαβιόλα συνεργαζόμαστε πολύ καλά, αλλά το ίδιο ισχύει και με τους άλλους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Πιστεύω ότι όλοι τους θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρωτάθλημα.

Για να δείτε το photostory άπό την Συνέντευξη Τύπου πατήστε ΕΔΩ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ